Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sonny je poněkud dětinský nedostudovaný právník, který nedávno překročil třicítku. Nemá žádnou představu, co si počít se životem. Zklamal rodiče a přítelkyně Vanessa se s ním rozešla. Pak dojde v Sonnyho životě ke klíčové události. V jeho bytě se shodou náhod objeví pětiletý Julian, údajně nemanželský syn Sonnyho spolubydlícího. Napadne ho, že by si chlapce mohl adoptovat a tak dokázat své přítelkyni, že se dokáže vyrovnat se zodpovědností dospělých. Vanesu tím bohužel neohromí. Sonny si brzy vyhlédne náhradu v podobě pohledné Layly. Jejich vztah se vyvíjí po večerech, takže přes den má dostatek času obšťastňovat Juliana svými svéráznými výchovnými metodami. Jenže pak se objeví zástupce sociálního úřadu, který zjistil, že Sonny není Julianův otec, a dítě mu odebere. Role otce se Sonnymu zalíbí natolik, že chce, aby mu byl chlapec svěřen do péče. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Mno, když to srovnám s českými "velkofilmy" typu Ruce v Záruce nebo Bourák, které navíc vznikly o 20 let později, pořád je to kvalitně natočené cosi s dobrými herci a scénářem (který sice vykrádá kolju a x dalších podobných námětů) ale je to prostě dívatelné, téměř výhradně bez trapných či hluchých míst, a s klasickým složením všech kámošů Sandlera, (jmenovitě Steve Buscemi a spol,) a nemůžu zapomenout na skvělý soundtrack. Jen ty hlavní kočky po kterých hlavní Lůzr hrdina šilhá, mohly být trochu víc brunetní a ne výhradně blond :) Ale stále - Adam Sandler forever. ()

Domas88 

všechny recenze uživatele

Velká slabota a na Sandlera trapas. Jediná výhoda je, že to rychle utíká a je krátký, tenle film, ale asi i to, že je tak krátký, dělá chybu v tom, jak moc rychle všechno vysvětlí. Zničeho nic je tam kluk, pak se začnou mít rádi "syn a táta", táta se zamiluje, bojuje o kluka a pak si ho vezme praví táta.. jak říkám nic moc.. moc rychlé na tak krátký čas.. ()

Reklama

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

"Styx byli jedna z nejlepších amerických rockových skupin. Měli jen špatnou pověst, protože většina kritiků jsou cyničtí pitomci." Filmu, který jen tak mimochodem intenzivně propaguje moji oblíbenou kapelu (jsem fanouškem od roku 1982), prostě nemůžu dát nízké hodnocení. Jinak je to občas trapné, sem tam příjemné, někdy téměř vtipné, místy nechutné a většinou dojemné. A asi dvě minuty v tom hraje Steve Buscemi. [Poznámka na okraj: Kristy "ta špatná Buffy" Swanson je fakt kočka.] ()

AshMorgan 

všechny recenze uživatele

Jsou tři druhy lidí. Někteří nemůžou Sandlera ani vidět, pro druhé je průměrný komik. A pro tu skupinu ke které patřím, je prostě legenda komedie. Big Daddy mě prostě baví od začátku do konce. Příběh je zajímavý, vtipné hlášky padají často, hudba velmi dobrá...A příjemně mě překvapil i herecký výkon toho malého caparta, takže ****. ()

Kukolar 

všechny recenze uživatele

Ako tu už niektopísal, typická Sandlerovka. Sandler sa vybral cestou chrlenia filmov, žiadne charaktery, blbé dialógy, plytké postavy a príbehy, príprava na rolu žiadna, klišé, trápnosť, debilita v štýle len tak niečo natočíme a uvidíme. Pre toto Sandlerove filmy nepozerávam. Okolo umenia a filmovej tvorby jeho filmy ani nešli, preto je už asi 43 krát nominovaný na malinu. Nedivím sa. No prečo jeho filmy lákajú stále toľko ľudí fakt netuším. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (19)

  • Cole Sprouse a Dylan Sprouse přišli během natáčení o mléčné zuby a musely jim být dočasně pořízeny náhradní. Dylanovi zub vypadl uprostřed záběru. Ke konci filmu potom Sonny udělá poznámku o chybějícím zubu. (HappySmile)
  • Adam Sandler získal za roli v tomto filmu cenu Razzie 1999 v kategorii Nejhorší herec. (Terva)
  • Akční postavička "Potápěč Steve" je fiktivní figurka vyrobená Adamem Sandlerem podle figurky "Potapěč Dan", se kterou si hrál jako dítě. Postavička "Potapěče Dana" může být viděna v jiném Duganově filmu - Ten kluk je postrach (1990). (HappySmile)

Reklama

Reklama