Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank Morrison (John Travolta) měl problémy s alkoholem, a tak není divu, že jeho ženě Susan (Teri Polo) povolily nervy a rozvedla se s ním. Žádné sliby a ani silná vazba na dospívajícího syna Dannyho nepomohly. Malý Danny se se situací vyrovnává po svém. Stane se z něho rebel a problémy následují jeden za druhým. Rodinné drama vyvrcholí ve chvíli, kdy se matka znovu vdá za záhadného fešáka Ricka (Vince Vaughn), který požaduje absolutní kontrolu nad vším a nad každým v rodině. Danny zjistí, že jeho otčím je ale pořádný hajzl a vrah... A ten nepotřebuje svědka... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

cab 

všechny recenze uživatele

Frank (John Travolta) udelal v minulosti nekolik chyb a z toho duvodu je rozvedeny, coz ma na jeho syna neblahy vliv. Veci se zacinaji komplikovat, kdyz se jeho byvala zena chce znovu ozenit. Jejim vyvolenym je na prvni pohled sympaticky Rick (nestastna volba v podobe komika Vince Vaughn). Vice detailu neni zapotrebi odkryvat. Velmi prumerny thriller. 40% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Frank (John Travolta) se po rozvodu těžce vyrovnává s tím, že už nemůže vídat svého syna tak často, jak by on sám, i malý Danny chtěl. Svůj podíl na tom má i nový muž jeho bývalé ženy Rick (Vince Vaughn), záhadný muž, který se před lety ve městě zjevil, aniž by někdo tušil něco o jeho minulosti. Až na Dannyho, který brzy zjistí, co je Rick zač - s jediným problémem, nikdo mu nevěří. Až dokud Frank sám nezjistí celou pravdu ... I přes docela dobré herecké obsazení jde o tuctový thriller, který sice docela zabaví, ale ihned se závěrečnými titulky se vytratí z mysli. Ve filmu není ani jedna část, která by byla něčím výjimečná - snad jen dobře zvládnutou bezmoc malého Dannyho, který sice ví, ale nikdo mu nevěří. Musím ještě pochválit Vince Vaugna - na záporné role v jeho podání nejsem moc zvyklý, a nutno říct že se s ní vypořádal s grácií... ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Taková oddychová jednohubka, u které člověk nesmí moc přemýšlet. Nic převratného nečekejte, Malý svědek nijak nevybočuje z průměrných thrillerů a dodržuje 90kový koncept. Na druhou stranu to rychle utíka, příjemná stopáž a vlastně jsem se docela bavil. Travoltu a Vaughna mám v těchto polohách rád.......65% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Skvělé překvapení! Toto je přesně druh thrilleru, které jsem žral coby malej kluk, když jsem do sebe chtěl napumpovat trochu strachu a adrenalinu. Jde o strašně jednoduchou zápletku a přitom se z toho vytěžilo maximum. Tedy díky Travoltovi! Další chvála pro Matta O'Learyho, který si během jednoho roku vystřihl dvě suprové dětské roličky, ovšem ta vydařenější přeci jen byla v Lovci démonů. A v neposlední řadě supr záporák Vince Vaughn. 75% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Neurazí, ale svým béčkovitým námětem ani zdaleka nenadchne. Hvězdně obsazený thriller čerpá z tak provařených klišé, až to i dvojici Travolta x Vaughn musí být jasné. Z možné dobře rozehrané šachové partie s originálními odbočkami ale vyšel jen prabídný thriller, u kterého ani v nejmenším nelze věřit, že stál 75 milionů dolarů!! ()

Galerie (53)

Zajímavosti (4)

  • Film byl třikrát upraven kvůli sprosté mluvě a násilí a vysloužil si rating PG-13 od MPAA (děti mladší 12 let mají na film doprovázet rodiče). Obsahuje mnoho scén, kde je zřejmě možné vidět i slyšet dabování sprostých slov. Celkem 23 minut filmu bylo editováno v době, kdy byl dokončen finální střih. (orkadimenza)
  • Natáčelo se v Severní Karolíně v USA. (orkadimenza)

Reklama

Reklama