Reklama

Reklama

Povedený trojlístek podvodníků Pepan (P. Nárožný), Jára (K. Heřmánek) a Marcela (N. Konvalinková) znovu zkouší své štěstí. Za Pepanem přijede jeho nevěsta (J. Kretschmerová) i s celým příbuzenstvem. Největší starost trojlístku ale dělá, jak chytit Barbaru (J. Bohdalová), která je všechny při posledním kšeftíku tak pěkně podvedla. A mezitím Pepan připravuje další podvůdky, tentokrát v roli soukromého detektiva. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (48)

Marthos 

všechny recenze uživatele

V třetí epizodě šéfovské série není nouze o kvalitní situační humor, který, jsa prošpikován skvělými gagy a drobnými fórky, nabízí uplatnění jak představitelům hlavních rolí, tak vděčným epizodistům, z nichž si nejlépe vede Karel Augusta v roli ilegálního soukromého detektiva. Škoda, že se tvůrci nedokázali obejít bez poněkud prvoplánového rozuzlení v rukou zákona. Žel, doba si to žádala. ()

BigBang 

všechny recenze uživatele

Tento díl mi připadá relativně lepší. Děj se méně vleče, poslední rvačka se snažila poučit u B. Spencer & T. Hill. Vychutnal jsem si herecké umění p. Nárožného: dal tomu špatnému filmu nějaký styl, který není prost určité pokleslosti, ale je to styl. Asi dvakrát jsem se neubránil usmání nad výstupem p. Heřmánka - občas to má kousek vtipu. Filmem občas probleskne (hlavně na začátku) zajímavá hudba s lámanými beaty. ()

Reklama

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Trošičku to ztratilo na tempu, ale přesto hodnotím stále jako nadprůměr své doby. Možná je to i tím, že to sleduji těsně po sobě, a tak se mi to zdá zdlouhavé. Postava Manďáka mi byla děsně nesympatická, jenže chápu, že tam být musí. Pro mne opět zábava a i po letech si to občas znova pustím.     *** A PŮL ()

zamboni 

všechny recenze uživatele

Fuj to byla fuška! Zjistil si jméno toho muže? Jo, jmenuje se Josefa Nováčková. To přece není možný. Proč ne, opsal jsem si to z vyzitky. A to tě přitom nic nenapadlo? A co mě mělo napadnout? No, že chlap se zkrátka nemůže jmenovat Josefa Nováčková! A proč by nemoh? Podle starýho ne, ale podle novýho jo. Podle jakýho novýho? No, když si chlap veme ženskou, tak si může nechat její příjmení. Počkat, a ty znáš nějakýho chlapa co se tak jmenuje? No jasně! No a jak se ten chlap jmenuje? No přece Josefa Nováčková! To je jak u blbejch... ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Ani jsem netušil, že Bočan tohle natočil jako jedno z mnoha dalších pokračování. První díl celkem ušel, ale tohle už regulérně baví i pro to, že hrdiny známe z minula. Nárožný si opět celý film ukradl pro sebe a je tu vážně kouznelnej. Na toho červenýho škodylaka bych mu snad dal půlku i já sám potkat se s ním. Moravská internace mne moc nebavila, ale po jeho návratu do Prahy to už zase dostalo pořádný spád.  Určitě se těším na třetí pokračování. Dávám za tři kopie klíčů od bytu. * * * ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Filmovanie prebiehalo v pražských častiach Krč, Holešovice, Malá Strana, Bubeneč a Košíře. (dyfur)
  • Natáčelo se i v obci Popice. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama