Reklama

Reklama

Zábavný pořad s oblíbenými komiky Jiřím LábusemOldřichem Kaiserem jako účastníky netradičního televizního vysílání. (Česká televize)

Recenze (50)

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Z tohoto pořadu pochází legendární scéna o Bohdalové.kde ji pohřbili a Lábus hrál paní, která všechny role odehrála jakože za ní. :) jinak nic moc pořad, sledoval jsem každý díl, ale spíš, protože jsem byl předpuberťák a vkaždém díle byly nahotinky. :) 3* ()

Cibulka_C 

všechny recenze uživatele

Kdo jde do televize parodovat televizní hlasatele? Správně, Oldřich Kaiser a Jiří Lábus. 🕺🏻 Kateřinu Tuhou (ta v těch růžových šatech) nebo Zdeňka Přehrzdorského (měl hlas jako doktor Hnátek v Tlučhořovic rodince omggg) naprosto miluju. ❤️ I když je to projekt, který u diváků nesklidil zase tolik ohlasu nebo se prostě jen nesmáli, tak se ho Česká televize neprávem zalekla a jelo to jen pár let. A co si budeme, je to škoda, protože je to stejný typ humoru, jaký Oldřich Kaiser s Jiřím Lábusem vždycky měli, ale je jinak pojat a já si myslím, že srovnávat to s pořadem Tele tele asi úplně nemá smysl :D Každá postava, kterou opět ztvárnili jen dva muži, byla detailně promyšlená a pečlivě zahraná - každá s jiným hlasem, výrazem v obličeji, účesem nebo myšlenkovými pochody, prostě Tlučhořovi nadruhou.  Spousta známých scének - například Záchrana sebevraha, Poctivý nálezce, Rudé náměstí, kde není lepší věc na práci, než se místních ptát: „Gavarite pa ruski?“ anebo ten skvělý silvestrovský díl, kde mi striptýz Jiřího Lábuse bohatě stačil. 🤡 Je škoda, že se Zeměkoule nechytla, měla skvělý potenciál, ale mně osobně stačí málo, takže u mě záměr splnila! 🌍 ()

Simako 

všechny recenze uživatele

Dám za čtyři, i když někdy to bylo dost nudný!! Mám, ale Kaisera s Lábusem moc rád a ještě víc mám rád Jožku!! Takže hlavně za Jožku čtyři a ať už se konečně "trefí" do tý olympiády!!! za čtyři!! ()

Xylobalsam 

všechny recenze uživatele

Skoda, od Kaisera a Labuse bych cekal vetsi zabavu. Pokud se za porad vyvedou tri scenky, tak to je na pany takoveho kalibru sakra malo. ()

bernau84 odpad!

všechny recenze uživatele

Totální průšvih! nejhorší z nejhorších! salvy trapna, nevtipných vtipů a dalšího protahovaného trapna, to co měla bejt sranda byla přinejmenším dlouhá nuda. Nedokážu pochopit že jim někdo něco takového dovolil! Nechápu že lábus s kaiserem dokázali takto strašně znesvětit všechno co kdy udělali - u rulety nebo tlučhořovejch sem se smál ale u tohodle brečel... ještě dneska když si vzpomenu na pár scén tak se otřásám hnusem!!! třeba rozhovor kaisra (tuhá) s anastasjou kinski (styděl jsem se) nebo to jak někdo zmenšuje různé objekty (vtipný trik s autem na ovládání) nebo to na tom rudym náměstí coto proboha mělo bejt?. Doporučuji v zájmu budoucích generací vymazat tuhle kejdu navždy z archívů!!! ......a propos 4 hvězdičky? to je snad fór ne? ani mínus 4 by nestačily... ()

PowPow 

všechny recenze uživatele

Některé scény naprosto trapné, ale jiné se zase hodně povedly, a ty moje hodnocení zvedají podstatně výš. Reportáž o poctivém nálezci vracejícím peněženku s dvěma miliony nebo "záchraně" sebevraha už z hlavy nedostanu. ()

Reklama

Reklama