Reklama

Reklama

Zábavný pořad s oblíbenými komiky Jiřím LábusemOldřichem Kaiserem jako účastníky netradičního televizního vysílání. (Česká televize)

Recenze (50)

bernau84 odpad!

všechny recenze uživatele

Totální průšvih! nejhorší z nejhorších! salvy trapna, nevtipných vtipů a dalšího protahovaného trapna, to co měla bejt sranda byla přinejmenším dlouhá nuda. Nedokážu pochopit že jim někdo něco takového dovolil! Nechápu že lábus s kaiserem dokázali takto strašně znesvětit všechno co kdy udělali - u rulety nebo tlučhořovejch sem se smál ale u tohodle brečel... ještě dneska když si vzpomenu na pár scén tak se otřásám hnusem!!! třeba rozhovor kaisra (tuhá) s anastasjou kinski (styděl jsem se) nebo to jak někdo zmenšuje různé objekty (vtipný trik s autem na ovládání) nebo to na tom rudym náměstí coto proboha mělo bejt?. Doporučuji v zájmu budoucích generací vymazat tuhle kejdu navždy z archívů!!! ......a propos 4 hvězdičky? to je snad fór ne? ani mínus 4 by nestačily... ()

troxor 

všechny recenze uživatele

Kaiser s Lábusem a jejich humor mi nikdy zvlášť neseděli. Tenhle seriál není výjimkou. Nevtipné scénky protahované až za hranici snesitelnosti, nápady vykradené odevšad a ještě špatně provedené! ČT co jsi to zase zaplatila? Nebylo by lepší raději v prime timu reprízovat jednoho ze svaté trojice Red Dwarf/Monty Python/ Česká soda nebo zakoupit práva na Futuramu? Sledovanost by byla rozhodně větší... ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Jedna scénka lepší než druhá, byla velká škoda, když se ČT zalekla a Zeměkouli zřejmě kvůli tomu, že se jí nesmál úplně každý, nemilosrdně zařízla. Dnes už je řada skečů naprostou klasikou (můj oblíbený poctivý nálezce, vražda mečem, neskutečně trpělivý stavitel modelů, "Gavarite pa ruski?" na Rudém náměstí... a mnoho dalších) srovnatelnou s tím nejlepším z Kouzelníka a já coby člověk beztelevizní doufám, že ČT jednou napadne tuhle srmšť vydat na DVD. ()

hemul 

všechny recenze uživatele

Po Lasicovi so Satinskym a Spencerovi s Hillom su Kaiser s Labusom mojou dalsou milovanou dvojicou. Malokto ma tak dokaze rozosmiat ako oni. A tato relacia zvlast. Az do krcov. Spominam si na jednu scenku, ktora sa nikde uz neda vzhliadnut,reporter stoji na brehu kanalu Lemans a caka na plavca a neustale opakuje do redakcie - tady neni nic slyset - a plavec mu zatial odide za chrbtom. Hlaska - tady neni nic slyset - je jedna z najpouzivanejsich u nas doma. Alebo ta herecka, co zastupovala Bohdalku, uzasne... Vdaka. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Oproti zdejšímu průměrnému hodnocení si myslím, že si Kaiser s Lábusem v tomto projektu stále udržovali vysoký standard a polevovali jen zřídka. Jestli jsem ale něco už v době premiéry oceňoval, tak to byly opravdu hluboce promyšlené postavy fiktivních redaktorů. Před osmi lety bych klidně dal i těch pět hvězd, teď se moje hodnocení usazuje na rozumnějších čtyřech. Jinak srovnání s Tele Tele je v tomto případě celkem zavádějící. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama