Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco jdou po Langstonovi, dva členové 110. jednotky se ocitají v nebezpečí, a tak Reacher musí vymyslet nebezpečný plán k jejich záchraně. (Prime Video)

Recenze (10)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak už zase tady naštěstí máme potřebný nadhled a cit pro nadsázku. A samozřejmě přímočarou a brutální akci ze staré školy se všemi klišé, která k tomu patří. Ale rozhodně to není tak, že bych hned potřeboval další epizodu, ač už půjde o tu závěrečnou. Zase si pomáháme vydatnými flashbacky (oproti předchozím jsou tentokrát fajn), poté si dají major s Neagley důkladné vyšetření pacienta, honičku po nemocnici i přetnutí největší krční tepny, aby na ně mohl následně T-1000 udeřit s tím, že zajal polovinu týmu. ()

radjur 

všechny recenze uživatele

Je to hrůza, nečekal jsem, že nesmyslé akce z posledního Matrixu se stanou standardem zrovna v Reacherovi. Každým dílem to jde prudce z kopce. Nesmyslné akce typu, když po mě střílí, tak se pomalu rozejdu směrem k nepříteli nebo jeho vrtulníku a budu taky střílet, to je fakt utrpení sledovat. Technicky to celé působí jako sitcom, a postavám v Reacherově teamu neveřím ani prd. Oproti první sezóně je to fakt odpad ()

Reklama

sadlokan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No ten pán s útočnou trepanační minicirkulárkou do zástrčky vo kerou si ešte po bombě vod Rejčra načne krkavici…Ani by mě nepřekvapilo kdyby se z R.Patricka ve finále vyklubal”White Dragon”a došlo na epický duel Reacher vs.Peacemaker with Eagly.PS-Přeji hodně mučících úspěchů při přefukování Foleyova permanentního katetru.Trápený subjekt může v jednom momentu vypadat jako že se pomočil smíchy.Hnusná scéna,majore. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Na konci epizody hraje píseň „Super Bon Bon“ od Soul Coughing. (Duoscop)

Reklama

Reklama