Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina je fuč a oddaný otec si poprvé po letech užije čas pro sebe se starým kamarádem – pařmenem, který chystá divoké narozeninové dobrodružství. (Netflix)

Videa (7)

Trailer

Recenze (91)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Som presvedčený, že keby speváka Tuleňa Seala našli niekde zahrabaného pod ľadovcom, tak si myslia, že je to nejaký prehistorický človek. Najlepšie na filme boli ale jeho pesničky. Respektíve tá jedna Crazy. Inak Kevin Hart recykluje sám seba a máme sa smiať na vtipoch, ako on masturbuje, jeho dcéra ho pristihne a jeho manželka sa z toho ešte teší. Na Wahlberga nemám slov, tu súhlasím s pisateľom seminárnych prác filmfanouchom, že sa hrá na kresťana, ale kde hrá, tak samé sračky v scenári. Plus podpora Netflixu. Marky Mark to má niekde už zrátané. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Byla to taková dost chaotická komedie, rozlítaná od jednoho prostředí ke druhému - rodinný život, škola, volný týden (golf, grilovačka), účast na oslavě (divočina, vymáhání dluhu, oslava přesunuta k Sonnymu domů), pomsta Armandovi (postel, boty, želva), konflikt s manželkou a dětmi. Prostě moc témat, moc linek a žádná nebyla moc dotažená a promyšlená. Účel tento film ovšem splnil, zabavil mě po namáhavém dnu. Ale znovu jej vidět nechci. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Některé scény nechutné a trapné ... viz blbnutí v domě toho slizkého podnikatele, co prodává kartáčky a měl by být umístěn na psychiatrii za "obcování" se želvami ... za to jedna hvězda dolů ... jinak Kevin se pro tyhle role narodil a zvládá to velmi s přehledem, kdy si dělá prdel sám ze sebe a místy mi ten jeho styl opravdu sedne a díky němu se mi vylepší nálada ... většinou hudba, která mě nakopla ... měl sem chuť jít někam se zchlastat a zapařit s děvkama a dávat lajny koksu ... ale jsem pedagog ... takže jsem se pak probudil a radši šel opravit pár testů a napsat pár diplomů ... taky docela párty .. jupíííí ... Wahlberg klasa ... ale hodí se do vážnějších rolí ... měl tam být spíš Ryan Reynolds ... to by byla teprv nahláškovaná pecka ... ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart  v ďalšej buddy buddy komédii, tentokrát s Markom Wahlbergom. "Me Time" síce nie je nejakou výnimočnou komédiou, no na druhú stranu som sa tu miestami celkom solídne zasmial. Áno, je to predvídateľné, postavy dokopy neprinesú nič kreatívne alebo inovatívne a príbehovo je to všetko, čo sme už v minulosti videli. Ale niekedy mi nič viac netreba. A Kevin Hart mi tu neprišiel otravný ako v niektorých iných projektoch. Je tam pár vtipných akčných momentoch, ako napríklad súboj s pumou a vo finále je niekoľko dobrých scénok, no výsledok ako taký je skôr priemer. Jedným slovom "okey". Treba povedať aj niečo viac? Hodnotenie: C ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart už se asi momentálně usadil na trůnu pro černého komediálního krále (nebo alespoň pro první volbu u black and white dvojice)…..no, v tomto případě svoji pozici nepotvrdil. Takže Kevin Hart. K tomu k ruce dostane dost možná nejkomplexnějšího herce své generace Marka Wahlberga a autora kousků jako Fort je lotr nebo Zoolander….tohle mělo dopadnou mnohem lépe. Ale ono by to nemělo být o Hartovi nebo Whalbergovi, mělo by to být o humoru a já marně vzpomínám, zda jsem byť jenom pousmál. Nebál bych se použít otřepané „nemastné - neslané“ a nebo být ještě krutější a označit Čas na sebe za zbytečný. Necháme se překvapit, kdo další stojí ve frontě na Kevina a zda budeme mít větší štěstí, než méďův kámoš Marky Mark, protože jemu to pomalu uvadající kariéru určitě nepomohlo vrátit, tak kde byla dejme tomu před patnácti lety. ()

Galerie (166)

Související novinky

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

18.08.2022

Spolupráce mezi streamovací službou Apple TV+ a společností Skydance Media pokračuje dál. Nedávno měl na službě premiéru animovaný snímek Štěstí a teď přichází zpráva, že Apple získal také chystanou… (více)

Reklama

Reklama