foto

Anna Maria Horsford

  • nar. 6.3.1948 (69 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Choir Director
2017 Adi Shankar's Gods and Secrets
2012 C'mon Man
2010 Naše rodinná svatba
Wigger
2008 Pěkně hnusný lidi
2007 I Tried
2006 Zbořené mosty
2005 Ganked
My Big Phat Hip Hop Family
2004 Guarding Eddy
Justice
2002 Další hroznej pátek
Minority Report
2001 Jacked
Jako pavouk
Kdo hulí, ten umí
2000 Masquerade (TV film)
Podzimní premiéra
Přežít kriminál
Zamilovaný profesor 2: Klumpovi
1999 At Face Value
1997 Sběratel polibků
1996 Báječný den
Božská lest
Circle of Pain (TV film)
Polibek vdovy (TV film)
Vabank
1995 Once Upon a Time... When We Were Colored
Pátek
1994 Obchodníci s dětmi (TV film)
1993 Mr. Jones
1992 Vražda bez motivu (TV film)
1990 Podezření
Vrah mezi námi (TV film)
1989 Taken Away (TV film)
1988 Who Gets the Friends? (TV film)
1987 Chytrák
Jestliže je úterý, musíme být v Belgii (TV film)
1986 Hořkost
Nobody's Child (TV film)
Případ neoprávněného zabití (TV film)
PTT jednotka: Plíživé nebezpečí (TV film)
1985 Eliášův oheň
Charlotte Forten's Mission: Experiment in Freedom (TV film)
Stone Pillow (TV film)
1984 Doctor's Story, A (TV film)
Koumáci
Summer Switch (TV film)
1983 Třída
1982 Benny's Place (TV film)
Love Child
Muggable Mary, Street Cop (TV film)
1981 Bill (TV film)
Ctitel
Starstruck (TV film)
1980 Times Square
1979 Hollow Image (TV film)
Téměř dokonalá aféra

TV seriály

2017 Nová holka (TV seriál)
Misery (S06E20)
2012 Nová holka (TV seriál)
Katie (S02E02)
2011 Let's Stay Together (TV seriál)
Psychologie mezi řádky (TV seriál)
2008 Policejní odznak (TV seriál)
Game Face (S07E05)
Snitch (S07E02)
Coefficient of Drag (S07E01)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Území nikoho (S01E04)
Policejní odznak (TV seriál)
Tar Baby (S04E05)
Doghouse (S04E04)
Bang (S04E03)
další epizody (5)
2004 Method & Red (TV seriál)
1995 The Wayans Bros. (TV seriál)
1993 Tall Hopes (TV seriál)
1992 Rhythm & Blues (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Love Sex God
1983 Making of 'Class', The (TV film)
1969 Muhammad Ali, the Greatest

TV pořady

1989 Arsenio Hall Show, The (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1997 The Good News (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace