Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina je fuč a oddaný otec si poprvé po letech užije čas pro sebe se starým kamarádem – pařmenem, který chystá divoké narozeninové dobrodružství. (Netflix)

Videa (7)

Trailer

Recenze (91)

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5/10). Tohle byla taková ta klasická taškařice, kterých je na Netflixu nespočet. Člověk u toho může na chvíli vypnout od všeho kolem a užít si komedii, kde ze sebe Kevin Hart a Mark Wahlberg dělají blbečky. Nevím proč, ale Wahlbergovi jsem to vůbec nežral. Ve vážnějších polohách mi bostonský bizonek sedí daleko více. Zato Kevin Hart hrál to samé jako vždycky a bylo to v pohodě. Sice některé scény byly docela cringe, ale taky tady byly scény, kde jsme se s celou rodinou smáli a tak to má přece být. O tom je tenhle konzumní bizárek a o ničem jiném. Upřímně jsem nečekal cameo, které se tady objevilo a udělalo mi to velkou radost. Těchto komedií se točí v dnešní době mraky, takže nemá cenu tomu dávat více než 3*. Když se u toho ale člověk zasměje a kouká na to s rodinou, tak to je stravitelné. Pokud bych se na to díval sám, tak to asi nedám, ale takto to byl příjemný čas s rodinou u téhle klišoidní bejkoviny. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Mentálne zaostalá rasistická šou afroamerickej neofašistickej opice, ktorá sa celý čas snaží vytvoriť pokus o komédiu. Ostáva dúfať že máte vo svojom okolí mnoho afroamerických nadradených občanov spoločnosti, ktorích ženy chodia do práce, nepoberajú sociálne dávky a muži namiesto chlastania vína z krabice vzorne poskytujú starostlivosť svojim deťom. Nehovoriac o tom že s radosťou zaplatia Váš 47.000 eurový dlh...tak vymyslieť takýto scifi hnoj chce talent, škoda horšieho spracovania a zlej kamery, nehovoriac o výkone hlavnej postavy. Podpriemerné neofašistické scifi... ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart už se asi momentálně usadil na trůnu pro černého komediálního krále (nebo alespoň pro první volbu u black and white dvojice)…..no, v tomto případě svoji pozici nepotvrdil. Takže Kevin Hart. K tomu k ruce dostane dost možná nejkomplexnějšího herce své generace Marka Wahlberga a autora kousků jako Fort je lotr nebo Zoolander….tohle mělo dopadnou mnohem lépe. Ale ono by to nemělo být o Hartovi nebo Whalbergovi, mělo by to být o humoru a já marně vzpomínám, zda jsem byť jenom pousmál. Nebál bych se použít otřepané „nemastné - neslané“ a nebo být ještě krutější a označit Čas na sebe za zbytečný. Necháme se překvapit, kdo další stojí ve frontě na Kevina a zda budeme mít větší štěstí, než méďův kámoš Marky Mark, protože jemu to pomalu uvadající kariéru určitě nepomohlo vrátit, tak kde byla dejme tomu před patnácti lety. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

standardně uječená polokomedie s pár vtipnými momenty a spoustou trapností a situacemi kdy se nesmyslně hrotí věci co se hrotit nemusí a stačilo by si jen normálně promluvit. Jenže to by pak nebyl humor.Vzhledem k tomu, že jde o film s Kevinem Hartem, tak tu není prakticky vůbec nic co by mohlo překvapit.A Wahlberg má rozhodně na víc než pitvoření se v podobných blbostech...40% ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Fakt som nečakal, že s týmito dvomi sa budem tak neskutočne nudiť. Na komédiu je to absolútne nevtipné, reálne som sa zasmial asi raz a raz trocha pousmial. Pozerá sa nato dobre ale to je asi tak jediné. Kým príde tá "šialenejšia" časť, ktorá má byť vtipná trvá to hrozne dlho. Koniec som už len preťukal na mobile.  Ak chcete komédiu, rozhodne vyberte niečo iné . ()

Galerie (166)

Související novinky

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

18.08.2022

Spolupráce mezi streamovací službou Apple TV+ a společností Skydance Media pokračuje dál. Nedávno měl na službě premiéru animovaný snímek Štěstí a teď přichází zpráva, že Apple získal také chystanou… (více)

Reklama

Reklama