Reklama

Reklama

Owari no Seraph

(seriál)
  • Japonsko 終わりのセラフ (více)
Trailer 1
Japonsko, 2015, 9 h 12 min (Minutáž: 23 min)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seraph of the End je postapokalyptický nadpřirozený anime seriál sledující mladého pomstychtivého muže, zatímco se snaží bojovat za přátelství a loajalitu v situaci se zdánlivě nemožnými překážkami. (mikki089)

Recenze uživatele kubka4 k tomuto seriálu (2)

Vampire Reign (2015) (S01) 

Owari no Seraph je fantasy, post-apokalyptické anime, kde si hlavní hrdina prošel peklem, které ovlivnilo celý jeho život a nyní se s tím musí srovnat, aby zachránil poslední zbytky lidstva... Že už jste tohle někde slyšeli? No ono se není čemu divit. Originality tohle anime příliš nepobralo... I jenže pokud bych měl hodnotit kladně pouze naprosto originální díla, tak bych za chvíli neměl co hodnotit. Proto je pro mě hlavní prvek hodnocení zábava a pocity, které z daného seriálu / filmu mám. A proto taky musím Owari no Seraph jedině pochválit, že se jim podařilo udržet moji pozornost po celou dobu. Ano, není to nic světoborného, ale pokud se u toho "luxusně" bavíte, tak vůbec nehraje nějaká originalita roli. A já se tedy rozhodně bavil, a jak... - 95% ()

Nagoja kessen hen (2015) (S02) 

Druhá série předčila svého předchůdce snad ve všech ohledech, je akčnější, napínavější, má lepší příběh, atd. Takhle by měli sequely vypadat... Jediné, co se částečně zhoršilo je opening a ending, které se mi u první série líbily mnohem víc. Zbytek OST je ale vynikající a ani ty dvě "písně" nejsou zase tak špatné, pouze nemají na své předchůdce. Hlavní postavy jsou povedené a dokážu se do nich vcítit. Dokonce mi je líto Krul Tepes a to je to upír... No, uvidíme co nám přinese třetí série (teda pokud bude...). Budeme doufat, že to bude alespoň stejně dobré jako dvě předchozí... - 100 % ()

Reklama

Reklama