Reklama

Reklama

Red Rock West

  • Česko Red Rock (více)
Trailer

Obsahy(1)

Válečný veterán Michael marně hledá práci. S pěti dolary v kapse a prázdnou nádrží dorazí do chátrajícího Red Rocku, kde je majitelem baru považován za Lylea z Texasu, na něhož tu čeká práce. Michael využije příležitosti, ale příliš pozdě zjistí, že "práce" nemá nic společného s naléváním pití, ale s vraždou Wayneovy manželky Suzanne, za kterou dostane pět tisíc dolarů předem a dalších pět, až bude práce dokončena. Přesto peníze vezme a prozradí Suzanne záměry jejího manžela. Ta chladně zdvojnásobí nabídku. Michael opět vezme peníze, ale místo vraždy Wayna napíše dopis šerifovi, v němž odhalí vražedný plán. Když se poté pokusí opustit město, je kvůli autonehodě zadržen policií a zjistí, že šerifem je sám Wayne. Nabídne mu, že peníze vrátí, když ho nechá jít. Wayne se ho ale pokusí zabít. Michaelovi se podaří uprchnout, na útěku ho však porazí auto, které neřídí nikdo jiný než Lyle z Texasu. Michael se spojí se Suzanne a společně naplánují útěk, žena ale chce předtím vyloupit Wayneův trezor. Nebezpečná hra nabírá obrátky. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Faustka 

všechny recenze uživatele

„Welcome to Red Rock“ Michael Williams nemohl vůbec tušit do čeho se řítí, když kývnul na tuhle nepřetržitou šichtu v tomhle jinak ospalém místě;) od této chvíle se totiž ocitá, jak na horský dráze. Džob ve kterým mu jde o kejhák, jistě není to, co si plánoval. Přední kola jeho starý káry by si to okamžitě mastili směr sever, jenže zadní se neodlepí, ani za pakl dolarů, jak kdyby tušili, že zdroj ještě zdaleka nevyschnul. A jen o prachy tady nejde.. Za vším hledej ženu, nebo neodbytného konkurenta. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Poctivá devadesátková thrillerová jízda s Cagem na začátku kariéry, kdy ještě hrál a nepobíhal znuděně po place. Až mě dokonce mrzí, že jsem tenhle nenápadnej biják viděl až teď. Příběh byl sice občas trochu překombinovanej a spolíhal se na velký náhody, ale byl hodně zábavnej. Bavilo mě, jak se dobrák Mike proti svý vůli neustále vracel do Red Rocku a zabředával do čim dál větších průserů. Velkou radost mi taky udělal Hoperrův nahláškovanej záporák (ale ona každá ze čtyř ústředních postav měla něco do sebe), finále na hřbitově a samotnej závěr ve vlaku. Hudba v podobě brnkání na kytaru pak dotvářela tu správnou atmosféru americkýho vidlákova, čtyři jistý hvězdy. ()

Reklama

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Welcome to Red Rock a You're leavin' Red Rock pořád dokola a dokola. Zajímavé shody náhod se dějí :-) Nicolas Cage je dostatečně charismatický, aby to odtáhl z velké části sám. Ač Red Rock West pro mě není bombou roku či tak něco, tak takových pohodovek uvidím rád víc. Herci: ***; Hudba: ****; Scénář: ****; Režie: *** ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Toto je dobrý moderný film noir...“dobrý“ v tom, že je zaujímavý, od začiatku do konca. Sú tu nejaké chyby a nejaké gýčové časti, pri ktorých neveriacky krútite hlavou.....ale stále je to dostatočne zábavné. Film má to správne množstvo akcie, napätia, dejových zvratov a zaujímavých postáv. Okrem toho ponúka dobrý gitarový soundtrack. 7/10 ()

Biopler 

všechny recenze uživatele

Kompilát Blood Simple a Blue Velvet v príbehu o kovbojovi-outsiderovi, ktorý s trválkami po vojne vo Vietname pláva životom, aby nakoniec naskočil na vlak, ktorý ho odnesie opäť kto vie kam. Jednohubka, ktorá poteší i prekvapí zvratmi, hudobným podmazom hlavne v úvode naladí, avšak vcelku je nevýrazná postavami, taktiež ich náhlymi zmenami motivácií, a ústi do prázdna. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • Režisér John Dahl pomenoval postavu Dennisa Hoppera (Lyle) podľa svojej prvej gitary. (lepo)
  • Red Rock vo Wyomingu skutočne existuje. Nejedná sa však o mestečko, ale o skalnatý útvar. (Real Tom Hardy)
  • Dwight Yoakam (vodič nákladiaku) použil vo filme svoju vlastnú pištoľ. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama