Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andrea, sekretářka dálniční stráže, a Semir jedou společně do práce. V rádiu slyší šokující zprávu o masové sebevraždě příslušníků sekty, která si říká Děti slunce. Nezávisle na sobě, v Indii a Austrálii, vždy přesně ve dvanáct hodin místního času, si zmanipulovaní věřící vzali život v domnění, že se blíží konec světa. (TV Nova)

Recenze (6)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Kdo nás může zadržet? NIKDO!" Zas jeden krásně stupidní díl. Tohle je vážně blbý, ale i neskutečně zábavný. Zápletka je přitažená za vlasy, záporáci krásně přehrávají a opakují si svou mantru i při střílení na policajty...no prostě guilty pleasure. Tento díl si pamatuji od začátku do konce, je nezapomenutelný. Odpustím mu všechno, i debilní momenty, jako je například ten, kdy Semir nedokáže ze střechy auta trefit řidiče pod sebou (a řidič zas jeho, i když ho má přímo nad hlavou). Nebo když zásahová jednotka vystřelí desítky kulek, a přitom nedokáže trefit jednoho chlápka u stodoly. Objektivně to na 5 hvězdiček není, v žádném případě to není tak kvalitní díl jako třeba "Uhoď", ale je to šílená jízda, u které se vždy perfektně pobavím. Proto nemůžu jinak. Navíc honička s vrchním Nektoriánem je fakt dobrá. ()

mosem 

všechny recenze uživatele

Popisovat desítky nelogičností asi nemá smysl. Je jich tolik, že komentář by byl dlouhý. Nicméně Kobra 11 je kultovní seriál, a tak se na něj člověk dívá, a přemýšlí jestli se jim smát nebo sáhnout po ovladači a vypnout jej. Nicméně, seriál jako kulisa k rotopedu dobrá, takže 2 hvězdy. ()

oskiii

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nekrytý borec se sapíkem a policejní komando, včetně odstřelovačů, ho není schopné dostat. Ale když se schová, tak po něm pálí dál. A Semir s Andrem na tom nejsou lépe, když netrefí fanatického strejce…který umírá po ráně do ramene. ()

Reklama

Reklama