Reklama

Reklama

Pomsta tygra

Trailer

Obsahy(1)

Ho-Yuen (Jackie Chan) se vydává pomstít svého učitele, který byl zabit při neférovém souboji mistrem klanu Trpělivosti. Po letech vraha najde, ten ale svého činu lituje a Ho-Yuen je zlákán gangem Weie na cestu loupeží a vražďění. Jejich posledním vzdorem je onen klan Trpělivosti a Ho-Yuen má příležitost vyřídit si staré účty. Před tím ale bude muset rozeznat dobro od zla... (predators)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Film se ničím nezdržuje a jde tvrdě na věc a zvratů se tu dokčkáme dost,on by se dala natočit i méně než hodina a čtvrt,tedy tak to vydal Vapet,tady na csfd je udená délka 94 minut,ale kdo ví. Ale souboje více než dobrá a to mám rád,nenudil jsem se ani na chvlí a snímek potšel. Práci Wei Lo zrovna neholduju a s Jackim ve spolupráci se mi zdály dobré jen ty dobré akční scény,tady je skvělý celý film. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Neskutečný nářez ve kterém exceluje Jackie. Tohle je perla, která nepotřebuje děj a podobný kraviny protože tady jsou hlavní souboje a ty jsou perfektní. Jackie a jeho smrž úderů při které si každý zasvěcený prostě musí vzpomenout na Donniho a jeho Ip Mana. Byl jsem překvapen že nemam Pomstu tygra ohodnocenou, i když jsem ji viděl už dříve. Také mě překvapilo, že je zde jen 388hodnocení a to i s mým což je podle mě škoda. 91% ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

Díky Vapetu za tyhle filmy. Další pecka ze staré Číny, kde je Jackie nepřemožitelný mladík, přesně tak jak u něj bývá zvykem. Oproti jiným jeho kouskům z té doby, zde Chan nedoprovází své skvostné bojové umění svým klasickým záchodovým humorem, což je upřímě řečeno po dlouhé době celkem veliké plus-nic proti, jeho osobitý humor miluju, ale přeci jen v každém jeho kousku být nemusí. Co se choreografie týče, je vynikající, ale ne dokonalá. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Oldskool jak vyšije, z dob kdy byl Jackie v titulcích ještě jako Jacky. Dragon Fist neobsahuje vůbec žádný Jackieho srandičky, je to zachmuřený mstitelský fim. Naprostá bomba je scéna, kdy Jackie v návalu vzteku, ubije k smrti pěstmi jednoho ze záporáků, který vůbec nedostane šanci na protiúder. To je pohled za všechny prachy. Jinak, ale průměr. ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Dokonalý kousek klasického hongkongského filmu ještě nezkaženého Hollywoodem, to jest atrakce před narací. Všemu dominují klany, copy, hanfu (tradiční čínské oblečení) a kung fu. Kung fu boj zde ještě nevypadá jako plynulý film, ale jako rychle se střídající diapozitivy v neměnném rytmu "noha raz, ruka dva, loket tři". Úvodní titulky jsou geniální - hotový arkádový Mortal Kombat, Kung-Fu Master a Street Fighter dohromady. Uříznutá noha také není k zahození, proto se také schraňuje v truhle, že. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (4)

  • Jako instruktor bojových umění na filmu pracoval Jackie Chan, v úvodních titulcích uvedený pod jménem Jacky Chan. (Rominator)
  • Film byl natočen v roce 1987, protože však studio Lo Wei Motion Picture Company nemělo dostatek peněz, byl uložen do trezoru. Po úspěchu filmu Mistrův syn (1978) však byl urychleně uveden do kin. (Raztubyl)

Reklama

Reklama