Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novinářka Carmen Wongová točí v Turecku reportáž o rostlinném výzkumu tureckých vědců. Během reportáže pojízdnou laboratoř výzkumníků napadne skupina mužů a zničí ji. Sirotek Jackie pracuje jako prodavač v hongkongském sportovním obchodu..Vždycky snil, že bude sloužit na straně zákona. Když se mu jednou podaří zneškodnit lupiče z banky, dostane se na stránky novin. Zanedlouho ho vyhledá soukromý detektiv Manny Liu, který mu řekne, že by mohl být synem korejského milionáře Parka Won-Junga. Jackie ho navštíví v soulské nemocnici. Park ho považuje za svého syna a nabídne mu, aby si s ním zahrál hru. Pokud vyhraje, získá všechny Parkovy peníze... V hotelu se Jackie setká s Carmen Wongovou, která mu prozradí, že Park byl dvojí špion. Pracoval pro Severní i Jižní Koreu a nakonec v Istanbulu přeběhl. Park zanedlouho umírá a zanechá pro Jackieho dopis s šekem, křížek a neznámý klíč. Když Jackie rozsypává popel na hrobě jeho ženy, je na něm nápis „Počkej na mě“ a uschlý tulipán. Z internetu se dozví o vyšlechtěném Zlatém tulipánu v Turecku. Nápis převedený na čísla tlačítek v mobilu dává číslo účtu v Istanbulu. Jackie odjíždí do Turecka a zjistí, že je neustále sledován ozbrojenými muži... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

svist10 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je od Jackieho hodně slabé. Původně jsem měl v plánu dát jednu hvězdu, přičemž jsem uvažoval i o odpadu, ale z úplného dna snímek vytáhl Jackie ve spolupráci s finální honičkou. Kdo v tom neviděl vykrádačku Nebezpečné rychlosti je podle mě slepý, ale objevuje se v ní narozdíl od zbytku filmu aspoň špetka napětí, takže nakonec dvě s dodatkem, že pokud nebudu mít ztrátu paměti tak už Agenta z Hongkongu nechci vidět. A trvám na tom, aby si příště vzal kameramana a režiséra tohoto snímku za sparingpartnery, protože přitom se určitě uplatní lépe. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

I pro fanoušky Jackie Chana slabý film o prodavači, který sní o tom být tajným agentem a jeho sen se mu skutečně splní, když začne sledovat dva podezřelé chlápky. DVD: Tohle DVD snad někdo přepsal z videokazety – úvodní titulky jsou správně 2,35:1 (na obalu se uvádí 16:9), ale jinak celý film 4:3! Hrůza a děs. Obal dále lže ve zvuku (GB 5.1 zde nenajdete) a titulcích (jsou tu CZ i SK). Bonus: 4 jiné trailery a fotogalerie. Film 2/4, Bonusy 1/4, Zvuk 2/4, Obraz 0/4 ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

On je jediným, kdo se postavil lupičům při přepadení klenotnictví, a jehož zásluhou byli lupiči dopadení rukou zákona. Tím se ale dostane do hledáčku detektiva, který hledá dávno ztraceného syna bohatého obchodníka, ale zároveň na sebe upozorní místní mafii, která distribuuje na trh vylepšené opium. A je to možná právě on, který dokáže drogovou mafii zastavit ... Akční komedie Jackieho Chana mám docela rád. I když většinou neoplývají žádnou hlubokou myšlenkou či příběhem, dostatek akce okořeněné Jackieho bojovým uměním tento nedostatek plně vynahrazuje. To se ale bohužel netýká Agenta z Hongkongu - nevím jestli už Jackie není svým stylem unavený, ale v tomto filmu nabídl snad jen dvě či tři lepší akční scény (nahý Jackie Chan v Turecku), a ostatní je hodně o ničem (včetně závěrečné autohoničky s hořícím kamionem)... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ďalší zo série nepotrebných filmov Jackieho Chana ktorý okrem choreografie nemá čo ponúknuť, tou choreografiou myslím tú pri bojových scénach a práve tú ma tento film fantastickú samotná scéna v kúpeľoch je podľa mňa jedna z najlepších a tak isto finále. Osobne mám Jackieho rád a Teddy chan je schopný režisér ktorý zvláda akciu aj dialógy lenže scénar bol asi spísaný za pol hodiny pretože je priamočiary a hlúpy ale aj napriek tomu Teddy Chan s tohoto filmu spravil pozerateľný kúsok ktorý nepatrí k tomu najlepšiemu z Chanovej tvorby ale ani k najhoršiemu. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Slabé a odfláknuté stejně jako domácí úkol z matematiky průměrného osmáka. Nesoudržné a nudné. Tu a tam z toho vykoukne moment, který stojí za promnutí očí, celkově ale si už pár minut po shlédnutí nevybavuji nic konkrétního. Délka komentáře protentokrát odpovídá kvalitě filmu. Scott Adkins dostane ve dvou vteřinách na držku a Jackie Chan má všehovšudy tři dobré momenty. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Jackie Chan ve filmu nejen hrál, také jej produkoval a postaral se o choreografii bojových scén. (Rominator)

Reklama

Reklama