Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (249)

MkSallam 

všechny recenze uživatele

Filmy Jackieho Chana mám rád, ale tady se něco opravdu nepovedlo. Za prvé, chabý scénář nabízí slabou zápletku plnou blbých postav a podivností, za druhé ultratrapná Jennifer Love Hewitt a hlavně za třetí málo "jackieovské" akce. Takhle to zachraňuje jen Jackieho přítomnost a pár světlých okamžiků. 3/10 ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavná komedie. Odpustil bych si komentáře hlasatelů ve stylu - svěží STYLOVÁ komedie. Jo - byla to parodie na bondovky a ten oblek byl vynikající. Hmaty a chvaty Jackie Chana dobré. Většinu filmu jsem se bavil. Jennifer Love dokazuje, že jako "herečka" se hodí pouze do teenagerovských vyvražďovaček a komedií. Ještě lépe se bude ale vyjímat na stránkách pánských časopisů. Volba na ni jako hlavní představitelku ženské role zřejmě padla díky tělesné výšce, aby pasovala k Chanovi... Jinak je to ale pěkná holka... ()

Reklama

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Vidíte a já nemám smoking (oblek) rád, vždycky když se do toho navleču (což je párkrát do roka), necítím se kdo ví jak skvěle. Ovšem uznávám, že existují jisté společenské akce, na které se takový druh obleku hodí. Smoking figurující v tomto filmu platí za paradox. Je to žřejmě jediný mně známý společenský oděv, ve kterém bych si dokázal představit i spánek. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan alá James Bond, avšak nie tak dôvtipný. Jackieho slapší výkon ale i tak celkom vtipné kreácie a výrazy pri nich, ktoré dokáže dať iba on. Na niektorých scénach som sa pousmial. A ehmm kontaminácia vody korculiarkami (filmový preklad potapka) originálne, no mňa ako milovníka hmyzu to trochu vytočilo a štvrťhviezdu som za to zobral. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Spíš komedie než akční, s několika zábavnými momenty a občas nějakou příjemnou akční vychytávkou, jako celek však nepůsobí nijak zvlášť oslnivě. Možná i proto, že scénárista nebyl jediný, kdo se příliš nesnažil. Jako by se všichni spoléhali, že to Jackie, byť stále stejně svižný a vysmátý, utáhne sám. Jako jednohubka na dlouhý večer nebo ještě delší cestu v pohodě, ovšem nic pro ty, kdo hledají něco víc. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • V scéne na diskotéke (ku koncu filmu) je možné počuť skladbu od Cosmic Gate - "Exploration of Space". (Van_der_Ovec)
  • Jackie Chan není dobrý tanečník, naopak Jennifer Love Hewitt tančit umí, a tak ho v některých scénách vedla a podporovala ho. Jackie i tak musel po večerech hodně trénovat. (Stocki)
  • Jackie Chan a Jennifer Love Hewitt byli americkou společností Kid´s Choice oceněni cenou Blimp. (Terva)

Reklama

Reklama