Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratr Constantina Nikase se po zpackané bankovní loupeži ocitá ve vězení. Constantine (Robert Pattison) se kvůli jeho vysvobození vydává na zoufalou cestu městským podsvětím. Během jediné šílené noci závodí s časem, aby získal dostatek peněz na bratrovu kauci a vlastně zachránil i sám sebe, protože si postupně začíná uvědomovat, že životy jich obou jsou v totálním hajzlu. (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (200)

HellFire 

všechny recenze uživatele

Tohle mě fakt baví! Extratický a energetický požitek. Výborné herecké obsazení (obzvláště Benny Safdie ve dvojroli je úžasný), práce s kamerou a vtahující hudební podkres. V mých očích film strčí do kapsy většinu nudných konzumních áčkových titulů. Konec s Nikasem je jednou ze scén, která se mi vryje do paměti. Jsem hodně zvědavý na to, co předvede Pattinson v roli Batmana. Po vícerém zhlédnutí a zvážení zvedám na pět! Film mi opravdu utkvěl v paměti a zabrnkal na emoce. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Pattinsonův výkon mě v dobrém slova smyslu šokoval tím, že jsem v něm žádnou z jeho dosavadních rolí ani na vteřinu nepoznával. Když mě navíc příběh do svých spárů chytil tak pevně, že jsem prvních dvacet minut snad ani nevydechl, začal jsem doufat, že se zvěsti o Drive na tripu alespoň zčásti podaří naplnit, ale zůstalo jen u slibů. Už někdy ve třetině se děj i vývoj zastaví tak razantně a nesmyslně, že jsem chvílemi tvůrce podezíral, že měli napsanou vážně jen tu první třetinu. Promarněný potenciál a závod o co nejcivilnější popření klišé, kterým si v důsledku všichni tvůrci podráží nohy. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Nevedel som, čo môžem od "Good Time" očakávať, no ide o film tak iný, tak výborne napísaný, tak excelentne zahraný a tak silný, že nemôžem inč iné povedať, než že tu máme skutočný zážitok. Možno to bude viac film pre náročnejších divákov a nemyslím si, že to ocení úplne ktokoľvek, no podľa mňa ide o vynikajúci film. Robert Pattinson sa absolútne úžasne zhostil tejto role a myslím si, že nikto si už nespojí s nemenovanou sériou odpadkov, ktorá odštartovala jeho kariéru. Je skutočne skvelý a dokonca som ho v prvom momente absolútne nespoznal. Tak iná charizma vychádzala z toho človeka. A to musím skutočne oceniť maximálne. Celková atmosféra filmu je vynikajúca. Ani raz som sa nenudil, ani raz som nemal pocit, že by sme mohli trošku pridať, alebo, že by sme sa išli venovať niečomu inému. Možno občas som mal pocit, že by sa to dalo povedať trošku kratšie, ale film tak veľmi dobre určuje, čo sa bude diať, že sa z toho stáva absolútna jazda. Úvod je možno trošku menej zaujímavý, no stále si myslím, že dobre ukazuje vzťah oboch bratov - Connieho a Nicka. A celá Connieho cesta, aby svojmu bratovi pomohol mu vlastne len ukazuje fakt, že všetko je to absolútne zbytočné a ich životy skutočne nemajú už žiadnu budúcnosť. No čo je tu absolútne najlepšie je podľa mňa hudba. Soundtrack k filmu si budem musieť zohnať a budem ho ešte dlho počúvať. Podobne ako to bolo pri filmoch ako "The Neon Demon" alebo "Nocturnal Animals" hudba významne obohacuje scénky o všetko potrebné. Ak máte radi ľahké filmy, tak toto vás skutočne nenadchne, no podľa mňa tu máme silné, kvalitne natočené a vynikajúco spracované filmové dielo, ktoré ostane v pamäti ešte dlho. Vynikajúci film. Hodnotenie: A ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Snímek hýřící barvami v každém záběru, vše zabalené do psychedelického filtru, který tomu již tak dost nevšednímu zpracování přidává další pořádný impulz netradičnosti. Doopravdy se taková filmařina v dnešní době již tak často nevidí. Asi bych neměl popravdě zájem to vidět, ale všichni pěli chválu na Pattinsona, jenž si střihl hlavní roli, a to prý s notnou bravurou. Tak jsem tomu věnoval svůj čas. A za sebe můžu říct, že on funguje jako ten nejdůležitější článek filmu, jenž všechny aspekty drží pohromadě. V případě jeho absence by se tento produkt rozsypal jako stavebnice Lego. Tím nechci autory nějak kritizovat, pár příběhových sekvencí mě svou originalitou rozhodně nenechalo chladným, ale v konečném vyznění mě to nezasáhlo asi tolik, jak bylo původně zamýšleno na papíře. Po stránce filmařské a herecké slušná řemeslná práce, která si zaslouží obdiv. Pokud tvůrci pomýšlejí výše (a myslím, že se jim to jednou povede), tak ale příště trochu vypiplat hlavní stěžejní zápletku. Uvidíme, co přinese jejich další projekt Uncut Gems se Sandlerem. Za mě Good Time dostanou 68 % ()

campix 

všechny recenze uživatele

[MFFKV - 2017] Velké oživení stojatých festivalových vod a opravdu frenetická adrenalinová jízda, která se ani na okamžik nezastaví, a jedna absurdní akce střídá další ve spojení s nabušeným a skvěle padnoucím soundtrackem. Pattison si vybírá nové projekty poměrně pečlivě a objevuje se v opravdu zajímavých filmech. Dobrý časy nejsou výjimkou a je nutno podotknout, že Pattinson jako hlavní nosný pilíř celého snímku nezklamal a táhne ho slušně dopředu. Zbytek už je jen na Vás, jak přistoupíte na hru bratrů Safdiů. Všem rozhodně nesedne absurdita dění, která výrazně eskaluje, a přeafektované herecké výkony. Rozhoně se ale nebudete nudit. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (14)

  • Režisér Josh Safdie byl během filmu zatčen za řízení pochybného auta s pozastavenou licencí. Herec Peter Verby, který ve filmu hraje psychiatra, je ve skutečnosti trestní obhájce a po skončení natáčení tedy obhajoval Joshe Safdieho. (Bawnjourno)
  • Scéna v nemocnici byla natáčena za plného provozu v oddělení pohotovosti se skutečnými pacienty. (vojacekr)

Související novinky

Dwayne Johnson ve wrestlerské biografii od A24

Dwayne Johnson ve wrestlerské biografii od A24

18.12.2023

Dwayne Johnson je stále jednou z největších hvězd v Hollywoodu. Byť nesbírá slavná ocenění za herecké výkony jako na běžícím pásu, stále dovede na svoje svaly a charisma nalákat a přitáhnout do kin… (více)

Obi-Wan seriál nabírá obsazení

Obi-Wan seriál nabírá obsazení

29.03.2021

Produkce na seriálovém Obi-Wanovi bude již brzy zahájena a společnost Lucasfilm tak před malou chvílí oznámila kompletní obsazení. Vedle již potvrzených Ewana McGregora a Haydena Christensena se tak… (více)

Kdo si zahraje Batmana?

Kdo si zahraje Batmana?

17.05.2019

Aktualizováno: Novým Batmanem se stal Robert Pattinson. The Batman režiséra Matta Reevese patří mezi nejočekávanější komiksové projekty příštích let, není tedy divu, že kolem obsazení nového… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama