Reklama

Reklama

Pozvánka do pekla

  • USA The Invitation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Po smrti své matky a bez příbuzných podstoupí Evie (Nathalie Emmanuel) test DNA… a objeví dlouho ztraceného bratrance, o jehož existenci neměla tušení. Její nově nalezená rodina ji pozve na okázalou svatbu na anglickém venkově, kde se nejprve nechá svést svůdným aristokratickým hostitelem. Když však odhalí zvrácená tajemství v historii své rodiny a znepokojivé úmysly skrývající se za jejich hříšnou štědrostí, promění se její návštěva v noční můru a boj o přežití. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (115)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Slabšie hodnotený horor som si pozrel iba kvôli Nathalie, pretože ju považujem za jednu z najkrajších a najsympatickejších herečiek súčasnosti a snáď sa niekedy lepším výberom úloh dostane do skutočne vysokej ligy. Ide ale teda iba vizuálny zážitok z jej vzhľadu a outfitov, pretože scenár ponúka niekoľko logických nedostatkov, priemerne kopíruje u konkurencie a aj koketovanie s feminizmom je tu skôr len preto, aby to akože bolo o niečom. Finále ponúkne jeden nepredvídateľný zvrat, avšak opäť sme pri scenári, pretože ten s ním naloží tak, ako by sa ani nestal. Kvôli Nathalie by som dal možno aj o hviezdu viac, ale ostatní sú tak nevýrazní, že ostanem "pri zemi". ()

perna182 

všechny recenze uživatele

Na film jsem šel pouze na základě traileru před jinými filmy a to s představou toho, co jsem si z tohoto traileru odnesl. Prozradím předem, že bohužel. Dle traileru jsem si myslel, že vím, kam se to bude ubírat, ale dokud nevíte všechno, tak to funguje a je to fajn i přes pár klasických (ne)lekaček. I tak ale začínáte tušit, že to bude trochu jinak, nicméně, pořád nevíte. Zlom přijde, když vám vyloží karty na stůl a i když se to ubírá jinou cestou, je to tak předvídatelné, až nudné, protže si vše domyslíte během minuty a následně se tak vše stane. K tomu si přičtěte pár klasických klišé a z první poloviny nadprůměru padáme na průměr. Hodnocení by bylo mezi 5 - 6, ale za pofinálovou cca 2 minutovou scénu je to jasní pětka. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Pointa filmu mala zrejme vyustit k veticke, ktoru povie jeden hajzlik v zavere: "you, modern women, are so ungrateful!". :) Druhy film pani reziserky a scenariskty - Jessicy M. Thompson. Ukazat jednu silnu, sympaticku, emancipovanu zenu, ktora "znici" ten nanichodny "muzsky svet. :) "This is Sparta" v zavere bola efektna. Jedine pozitivum, bol pre mna zaroven trochu deja-vu z The Haunting z 1999-teho. Totiz pekna atmosfera zo zakuti toho stareho sidla. Malo to podobny vibe. Zaverecnu vtipnu scenu s cernosskou kamoskou a podpichnutim "the whitest boy" si mohli odpustit, ale celkovemu cajickovemu dojmu by to aj tak nepomohlo. Predvidatelna slabota. Slabulinke dvojhviezdie. Aj vdaka celkom vydarenej hororovej uvodnej scene so "strunou". 30% Neodporucam. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Dosť podobné Ready or not s tým, že je to o 3 triedy horšie a pridalo si to bohužiaľ, smiešnych upírov. Tí okrem umelého chrupu nemajú žiadne masky a tak sú v podstate úplne zbytoční. Pozerá sa nato dobre a Nathalie je nádherná ale zato film rozhodne chváliť nebudem. Hodinu 15 je to romantická vecička, potom sa to trocha zvrtne ale nič moc nečakajte. Krvavé málinko, hororové tak 15+ aj to horko ťažko. Na konci ten dievčenský súboj som vrtel hlavou kto natočí takú trapošinu. No a pozerám teraz Jessica režírovala, už mi to je jasné. Ospravedlňujem sa ako to znie urážlivo ale kto videl musí dať za pravdu. Finále nudné. Dajme tomu, že za 2*. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Nemastná, neslaná upířina v nezáživném kabátu. Do půlky se film tak nějak rozjíždí jen proto, aby se pak na svatební hostině zábavně překotil a dal nám naději v lepší druhou část. Ta se ale bohužel nekoná a o to větší zklamání pak diváka čeká. Je to plné nezábavných postav, klišé a neoriginálních žánrových prvků, potenciál upírů, lekačky, atmosféra či gore zde není vůbec a závěr je tak uspěchaný, že jej divák vlastně ani nepostřehne. Béčková nuda. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (9)

  • Walterovo (Thomas Doherty) priezvisko "De Ville" je slovná hračka na "devil". V modernej rumunčine je anglický preklad "Dracul" "diabol", čo ďalej naznačuje jeho skutočnú identitu ako Draculu. (molcan2)
  • Starý pár, ktorý sa po úteku Evie (Nathalie Emmanuel) zmocní, sa volá Jonathan a Mina Harkerovci, čo sú mená dvoch veľmi významných postáv knihy "Dracula". (molcan2)

Reklama

Reklama