Reklama

Reklama

Pozvánka do pekla

  • USA The Invitation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Po smrti své matky a bez příbuzných podstoupí Evie (Nathalie Emmanuel) test DNA… a objeví dlouho ztraceného bratrance, o jehož existenci neměla tušení. Její nově nalezená rodina ji pozve na okázalou svatbu na anglickém venkově, kde se nejprve nechá svést svůdným aristokratickým hostitelem. Když však odhalí zvrácená tajemství v historii své rodiny a znepokojivé úmysly skrývající se za jejich hříšnou štědrostí, promění se její návštěva v noční můru a boj o přežití. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (115)

ilemas odpad!

všechny recenze uživatele

Děsná nudný horor, který nenáhání vůbec strach. Když jse mzhruba po půl hodině zjistil o co jde, zase nadpřirozeno, upíři tak jsem to vzdal , než abych ztrácel čas nad další slátaninou, kterých je v poslední době už nějak moc. To j etak , když věřím recenzím typu 10 nejlepších hororů, které musíte vidět a nevybírám si sám. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Slabšie hodnotený horor som si pozrel iba kvôli Nathalie, pretože ju považujem za jednu z najkrajších a najsympatickejších herečiek súčasnosti a snáď sa niekedy lepším výberom úloh dostane do skutočne vysokej ligy. Ide ale teda iba vizuálny zážitok z jej vzhľadu a outfitov, pretože scenár ponúka niekoľko logických nedostatkov, priemerne kopíruje u konkurencie a aj koketovanie s feminizmom je tu skôr len preto, aby to akože bolo o niečom. Finále ponúkne jeden nepredvídateľný zvrat, avšak opäť sme pri scenári, pretože ten s ním naloží tak, ako by sa ani nestal. Kvôli Nathalie by som dal možno aj o hviezdu viac, ale ostatní sú tak nevýrazní, že ostanem "pri zemi". ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

První polovina měla sílu a zdálo se, že půjdu s hodnocením hodně vysoko. Bohužel přišla druhá, rozuzlení a děj začal ztrácet. Ne že by byl The Invitation vyloženě špatný, ale s druhou polovinou se posunul špatným směrem. Prakticky do mého nejméně oblíbeného hororového žánru a bylo po napětí. Dokud divák nevěděl, oč jde byla to výhra.. 6/10 = 60% ()

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Naivně jsem doufala, že by to mohla být zábava jako Ready or Not. A dostala jsem takový blábol, kde ještě po jedné hodině stopáže (tzn. za dvěma třetinami) hrdinka vůbec nic netuší a jenom si myslí, že se ocitla v příběhu, kde je hlavním účelem dostat nějaké to dovolenkové D. Jasně, divákovi se ukázaly nějaké strašící scény, nijak nepropojené se zbytkem, a hrdinka měla škaredý sen, ale nic se jí nezdá (hehe) divné, nic si nespojuje dohromady, žádná vlastní agenda, ach bože. Pak se všechno stane, respektive řekne, během dvaceti minut a konec zvonec. A ještě by chtěli hrdinku vykreslit jako "moderní nezávislou ženu", ale přitom ji musí nechat udělat nejhloupější a nejnaivnější chyby, jinak by premisa ani nebyla možná. V komentářích zde někdo píše "neurážející neobjevný upírský horor", no mně to teda urazilo. Takové promrhání potenciálu. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ ste nevideli trailer, tak sa to celkom dá. Ten navodzuje dojem, že po zvrate sa tam budú celý film naháňať, pritom ten zvrat príde niekedy v 70.tej minúte, ďalšie veci z traileru sa dejú ešte po 80.tej minúte, a potom to skončí. A je to lightové a ohrané. Ale tiež pekne nasvietené, s áčkovou hudbou a má to atmosféru. A Nathalie je ako vždy nadpozemská, dychberúca, nestarnúca a nádherná. Mne ona stačila. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (9)

  • Keď Evie (Nathalie Emmanuel) vychádza z letiska, na stene letiska je zobrazený posledný obrázok Whitby v severnom Yorkshire, ako to už Evie spomenul Oliver (Hugh Skinner) v New Yorku, údajné miesto, kde sa film odohráva, a miesto, kde mal Dracula pristáť, v Anglicku, na lodi Demeter z Varny v Bulharsku. (molcan2)
  • Draculovo meno je v stredovekej rumunčine genitívom slova "Dracul", čo znamená "syn draka". Keď Evie (Nathalie Emmanuel) prvýkrát vstúpi do Nového Carfaxu, vo foyeri je socha draka bojujúceho s niekým, kto vyzerá ako turecký vojak, čo je zjavná narážka na skutočného majiteľa panstva. (molcan2)
  • Starý pár, ktorý sa po úteku Evie (Nathalie Emmanuel) zmocní, sa volá Jonathan a Mina Harkerovci, čo sú mená dvoch veľmi významných postáv knihy "Dracula". (molcan2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno