Reklama

Reklama

Epizody(6)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (10)

WoodRood 

všechny recenze uživatele

Ze všech tří seriálových pokračování jsem se nejvíce těšil na Mrtvé město a fatálně mě zklamalo, čekal jsem, že se v průběhu děje bude nepřátelství mezi Magie a Neganem někam posouvat. Ale jejich zajímavá interakce se pouze děje jenom na začátku a na konci jinak všechno mezi tím je nudné běhání po městě a hledání Hershla JR. I ty postavy, které po své cestě potkávají, jsou nudné a podstatě jenom existují, aby pomohly hlavním postavám. Vzhledem tomu, že se děj odehrává ve městě, tak prostředí působí stejně a vypadá to, jako kdyby se postavy nikam příběhově neposouvaly. Pamatuji si, jak se všude na sociálních sítích tento seriál propagoval a byl na to velký hype. Dokonce v New Yorku chodili samotní mrtváci, a proto tento seriál působil jako seriózní a ohromující dílo. Ale jak se náhlé ukázalo tak je to pouze zbytečné pokračování, které bohužel ani Negan nepotahal... ()

Ingtar2 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som komentár naozaj nechávať nechcel, ale keď vidím aký nevďačný circlejerk sa tu stretol, je mi až do plaču. Dead City je totižto jednoznačne Najlepším spinoffom TWD - čo síce nie je až taká vysoká latka na prelezenie, ale aj tak je to oveľa viac, ako tu tvrdia miestni rádoby objektívni recenzenti. Konflikt dvoch ústredných, dokonale zahratých postáv sa ani zďaleka neuberá smerom, akým by človek čakal, vďaka scenáristovi ktorý si pre diváka prichystal viacero dobrých zvratov. Našťstie sa neudial ani môj pôvodný strach, že Maggie a Negan sa dajú na romantickú cestu, z čoho som takisto viac ako spokojný. Vnútorné konflikty postáv, ich transformácia a motívy, prečo v minulosti a aj súčasnosti robia to čo robia sú dopodrobna rozobrané a postavy sú tak podrobené vývinu správnym smerom, kedy aj Maggie aj Negan začínajú chápať toho druhého. Finálny zvrat s Harlemom dáva tušiť druhú sériu zábavnejšiu ako Knock Knock scénu, čiže sa už teraz teším na pokračovanie - a iba dúfam, že AMC ostane pri 6 dielnych sériách. Hudba a samotné intro sú výborné, rovnako ako kamera a flashbacky, niekoľko výborných nápadov (Walker King!). Jediná výčitka je opäť zbytočnosť vedľajších postáv, aj naprie tomu, že Croat, Dama a Hershel sú úžasní. Tl:dr; Najlepší TWD spinoff a zatiaľ celkom určite jeden z najlepších seriálov roka. Tunajší recenzenti očividne nechápu, že ono to akosi nemusí mať sudy krvi a vnútorností aby išlo o kvalitný počin. Teším sa na Darylov seriál ktorý sa tiež ukázal v kalitnom trailery a na ďalšie TWD projekty; recenziu na Dead City budem postupne upravovať. 92%, 5*. ()

Reklama

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele

Spin-offy ze světa TWD mají vždy nějaký háček, někdo malý a někdo velký. The Walking Dead: Dead City má jen maličký, a možná je dokonce v některých okolnostech na tom lépe než FTWD. Máme tu Maggie a Negana. Je to dvojka, která je docela v pohodě. Největší radost jsem měl možná z konečně nové lokace, protože posledních 5 sérii být na jednom místě mi trochu vadilo, takže toto nové město opravdu bodlo a překvapilo. Byly tu i nové kousky, jako je třeba jízda na laně mezi budovami, nebo zmutovaní mrtví, jako by se vynořili z Evil Dead. Záporák mě nepřekvapil, ale to uvidíme možná později. Temné flashbacky jsou super a měl jsem velkou radost z jednoho camea z minulosti. Seriál měl ale i pár hloupějších míst viz. třeba odpálení onoho místa... Také je tu věc, která mi vadila i ve FTWD a tím je cizí komunita, ve které ale poznáme tak 3 lidi. Původní seriál je a vždy bude nejlepší, ale tohle není rozhodně nic špatného. Těším se na další řadu. Mé hodnocení: 7/10 ()

Woitisek 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky The Walking Dead je to vlastně velmi fajn. Je to jednoduché a přímočaré s jedním takovým menším ''twistem'' ke konci série. Dynamika mezi našimi dvěma ústředními postavami je zábavná, což už jsme věděli z původního seriálu. V podstatě se tu v jejich vztahu otevře to, co jsme považovali s finální sérií The Walking Dead za uzavřené a místy to působí lehce vynuceně, ale když si jako divák počkáte, nakonec to přeci jen dává smysl. Nadšenci do této značky si to zajisté užijí. S otevřeným koncem přišlo samozřejmě oznámení druhé série, přičemž jen doufám, aby se nejednalo pouze o zbytečné natahování. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudu lhát, jako někdo pro koho je původní seriál srdcovou záležitostí je Dead City hodně nadprůměrná podívaná, která mě dokázala nenudit a díky dvojici Maggie a Negan a vlastně i záporákovi Chorvatovi bavit. Má to skvělou Lauren Cohan a Jeffrey Dean Morgana v hlavních rolích. Vizuálně seriál vypadá pěkně a město New York je skvělé osvěžení oproti původnímu seriálu, kde jsme měli převážně lesy. Finále 1 řady podle mě skončilo zajímavě. 2 řada je již potvrzená a já u toho rozhodně budu. Jen doufám, že se zde více zapracuje se zombíky a přidá se na napětí. The Walking Dead: Dead City je po 1 sérii hodně fajn záležitostí, která mě nenudila. Pokud jste, ale nedokoukali původní seriál a nemáte k tomu žádný vztah, tak vás pravděpodobně Dead City nebude tolik zajímat. 7/10 Více v recenzi. ()

Galerie (199)

Zajímavosti (7)

  • Když Chorvat (Željko Ivanek) před divadlem srazí autem chodce, zůstane chodec polovinou těla pod přední částí vozidla. Když ale Chorvat z vozidla vystupuje, chodec již pod autem není. (Habansz)

Reklama

Reklama