Reklama

Reklama

The Walking Dead: Dead City

(seriál)
  • USA Isle of the Dead (pracovní název)
Trailer 1

Série(2) / Epizody(12)

Seriál navazuje na seriál Živí mrtví, kdy Maggie (Lauren Cohan) a Negan (Jeffrey Dean Morgan) půjdou hledat do ruin dávno apokalypsou ztraceného New Yorku syna Maggie, Hershela Juniora, který byl unesen. (DragonnCZ)

Recenze uživatele BROKEN_ k tomuto seriálu (3)

Season 1 (2023) (S01) 

Nebudu lhát, jako někdo pro koho je původní seriál srdcovou záležitostí je Dead City hodně nadprůměrná podívaná, která mě dokázala nenudit a díky dvojici Maggie a Negan a vlastně i záporákovi Chorvatovi bavit. Má to skvělou Lauren Cohan a Jeffrey Dean Morgana v hlavních rolích. Vizuálně seriál vypadá pěkně a město New York je skvělé osvěžení oproti původnímu seriálu, kde jsme měli převážně lesy. Finále 1 řady podle mě skončilo zajímavě. 2 řada je již potvrzená a já u toho rozhodně budu. Jen doufám, že se zde více zapracuje se zombíky a přidá se na napětí. The Walking Dead: Dead City je po 1 sérii hodně fajn záležitostí, která mě nenudila. Pokud jste, ale nedokoukali původní seriál a nemáte k tomu žádný vztah, tak vás pravděpodobně Dead City nebude tolik zajímat. 7/10 Více v recenzi. ()

Old Acquaintances (2023) (S01E01) 

Super úvod. Prostředí New Yorku perfektní, má to dobrou atmosféru a Maggie a Negan to budou spolu tahat hodně nahoru. Záporáci zajímavý. Ale proč sakra se řeší něco, co bylo před cca 10 lety a je to mezi Neganem a Maggie? Jak to,že Maršalové to řeší až teď? A proč se konec TWD trochu ignoruje? Jako ten časový skok tomu podráží nohy, ale uvidíme jak se to dále bude řešit. Jinak dobrá epizoda. :-) ()

Who's There? (2023) (S01E02) 

"Knock, knock!". Starý dobrý Negan je zpátky! Vidět ho s úsměvem a jak s někým vyjebe je zkrátka bomba. Epizoda jako taková dobrá, chemie mezi Maggie a Neganem je super a já se těším na další díl. Chci více Chorvata a jsem zvědavý na jeho společnou scénu s Neganem. ()

Související novinky

Rick Grimes se vrací

Rick Grimes se vrací

23.07.2022

Stanice AMC oznámila nový spin-off svého zombie seriálu Živí mrtví, jenž se bude točit okolo bývalých protagonistů Ricka a Michonne. Šestidílná minisérie se tak zaměří na vztah a lásku obou postav,… (více)

Živí mrtví se dočkají dalšího spin-offu

Živí mrtví se dočkají dalšího spin-offu

08.03.2022

Stanice AMC oznámila další spin-off ze světa Živých mrtvých. Adaptace slavného komiksu o lidech, kteří přežili zombie apokalypsu, se pomalu ale jistě chýlí ke konci, stanice už má ale rozjetých hned… (více)

Reklama

Reklama