Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladí outsideři Hunter a Kevin si myslí, že se můžou proslavit jedině díky metalu – úplně se mu oddat, vyhrát soutěž kapel a nechat se uctívat jako bohové. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mohlo to být mnohem lepší, minimálně to mohlo být vtipnější. Ano, hudba je dle předpokladů boží. Nějaké to metalové cameo je taky na úrovni, ale...jsou tu hlavní hrdinové, kterým ten metal v krvi úplně nevěříte a tak si u toho spíš hovíte a odpočíváte, než byste si tuto americkou komedii vysloveně užívali a velebili. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

No, na první pohled taková vcelku příjemně tupá, šablonovitě klišovitá kokotinka s milým hudebním podkresem. Ovšem na ten druhý se vplížil těžce neurčitý pocit, téměř totožný, jako když jsem viděl TOTO. Prostě Netflus s Weissem vzali metal, ohnuli jej o povrchní neomarxistickou matrici privilegizace rádoby utiskovaných minorit a slaboduše vyprcali do prdele. Ale co chci po době, v níž zaprodaní, hrabiví pačuráci z Metallicy dělají hudbu k Bambimu, že ano. A efekt vypadá lavinově. Čili u vrcholně trapné scénky u bazénu si kromě plytce prostituujícího Hammeta uboze nasral do huby dokonce i Scott Ian z Anthraxu, no a prüdce olatexovaný děda Boboušššš Halford jakožto vztahový poradce pro heterosexuální páry už byl jen žinantní třešničkou na tom rozplizném dortu ubohé pozérské komerční marnosti. V pekle již dozajista rozžhavují ocelová anální dilda a doufám, že klukům budou při tom eternálním pykání furt dokola pouštět největší kvičivé shity Axela Rose. Weiss morgulis. ()

Reklama

maty39 

všechny recenze uživatele

Film o metalu, který vlastně ani není o metalu, i když se tak snaží tvářit.  Místo toho je to zase jeden z řady filmů o dospívání a problémů s tím spojeným. Metal je zde spíše jako prostředek, kterým hlavní postavy definují sebe před okolním světem. Stejně tak to mohla být posedlost šipkami nebo něčím jiným. Ne, není to nejoriginálněší film pod sluncem ani nic zásadního, ale poměrně zábavná hodina a půl s výborným soundtrackem. 60%+20% za soundtrack. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho přece jen něco jiného. Trailer lákal na peckovou podívanou s úžasný soundtrackem, ale přitom šlo vlastně o klasické vztahové drama 2 best friends, kteří jsou totální looseři, přičemž jeden z nich se zamiloval do ještě většího loosera (dívky) a tak dále … v podstatě jakákoliv teen komedie, akorát zabalená do metalového kabátu. Ale těch (před)posledních 5 minut bylo úžasných - takový měl film být, na to mě nalákal. A za to dávám 2* ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá odreagovačka, která potěší fajn hudbou, příjemnou atmosférou a vlastně i docela sympatickými herci. Film jako takový je čistě průměrný, ničím extra nevyčnívá, sází spíše na klasické šablonovité postupy, metaláci ocení spoustu odkazů na legendární kapely, cameo hvězd žánru potěší, přestože vyzní strašně trapně. Humoru není zrovna mnoho, hudby vlastně také ne, nicméně strašně mě bavila předělávka War Pigs a závěrečný nářez, to jsem si užil na maximum, takže nakonec vcelku spokojenost. 6/10. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Vo filme spomenú v škole, že Emily (Isis Hainsworth) je niekde z Veľkej Británie alebo Škótska. Keď sa jej domov príde Hunter ospravedlniť a požiadať ju, či by sa nepridala do kapely, na dome jej rodiny je zavesená škótska vlajka. Predstaviteľka Emily - Isis Hainsworth je v skutočnosti zo Škótska, pochádza z Edinburghu. (Stillborn83)

Související novinky

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

18.04.2022

Ano, čtete správně. Populární hra Minecraft se dočká svého vlastního filmového zpracování. Stát za ním bude studio Warner Bros., a snímek už má podle všeho v hledáčku i hlavní hvězdu. Měl by se jí… (více)

Reklama

Reklama