Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladí outsideři Hunter a Kevin si myslí, že se můžou proslavit jedině díky metalu – úplně se mu oddat, vyhrát soutěž kapel a nechat se uctívat jako bohové. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Hodne prijemna oddechovka, kde to, konecne, vypada, ze hlavni “hrdinove” umi ovladat sve hudebni nastroje. Ale i kdyby neumeli, tak neva. Po davne School of rock je pro me i tohle prijemny oddechovy film s dobrou myslenkou. A chvilkovy zaber s legendami? No hura, je videt, ze ani je tahle myslenka nenechala uplne chladnymi :)  Jestli nekdo ale hleda definice metalu, metalovou parbu pod podiem atd, at jde za jinymi filmy.. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá odreagovačka, která potěší fajn hudbou, příjemnou atmosférou a vlastně i docela sympatickými herci. Film jako takový je čistě průměrný, ničím extra nevyčnívá, sází spíše na klasické šablonovité postupy, metaláci ocení spoustu odkazů na legendární kapely, cameo hvězd žánru potěší, přestože vyzní strašně trapně. Humoru není zrovna mnoho, hudby vlastně také ne, nicméně strašně mě bavila předělávka War Pigs a závěrečný nářez, to jsem si užil na maximum, takže nakonec vcelku spokojenost. 6/10. ()

Reklama

petisek 

všechny recenze uživatele

Peter Sollett tieto teen filmy vie točiť. Po skvelom "Nick and Norah's Infinite Playlist" natočil ďalší príjemný film pre mladých, ktorý sa navyše vymyká bežnej kvalite Netflix produkcie. Opäť ide o film, v ktorom hrá dôležitú úlohu hudba. Sympatické je, že ide o metal a o láske k tomuto hudobnému žánru rozpráva film skutočne so srdcom. Filmu svedčí aj casting neopozeraných, ale sympatických hercov, ktorí svoje postavy zahrali ozaj uveriteľne. Príjemná oddychovka. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Příběh o přátelství a taky o tom, co nás spojuje i rozděluje. Ať už si tam doplníte cokoliv...matematickou olympiádu, metal nebo roztleskávačky. A jestli má někdo problém s tímhle filmem, asi má problém úplně se všemi žánrovkama ve variacích na tohle téma. Protože já podobných filmů viděla dost a ne vždy moje uši a srdce spolu souznělo. Ale pochopila jsem poselství. A tady jsem si řekla, že když to nepíše scénárista ořezávátko a hudbu dával dohromady jeden z nejtalentovanějších člobrdů na světě, že to bude super. Hele, není to žádnej Tolstoj. A jestli to čekáte a jsme potom zpruzelý, že jste to nedostali, je to problém váš, ne snímku. Je to ze střední! Ale to poselství se dostalo tam, kam mělo a já nemám důvod si stěžovat. Super :) ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Hudební stránka filmu je skvělá a moje slabost pro cello a celkově klasické nástroje v rockové muzice si tuhle část opravdu užívala. Až teď se dívám, že za hudbou stojí Ramin Djawadi, to mnohé vysvětluje. A i když jsem viděl potenciál přiblížit se k legendárním Superbad, nemůžu říct, že se tak stalo. Bez muziky jde o klasickou teen komedii ze střední s pár výbornýma scénama, ale spoustou kliše a stokrát opakovaného schématu. Nakonec film pobavil a vážně dobře se poslouchal. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu se ve vířivkové scéně v malých rolích objeví i opravdoví metaloví lordi – Scott Ian z Anthraxu, Tom Morello z Rage Against The Machine, Kirk Hammett z Metallicy a Rob Hallford z Juds Priest. (Sau)

Související novinky

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

18.04.2022

Ano, čtete správně. Populární hra Minecraft se dočká svého vlastního filmového zpracování. Stát za ním bude studio Warner Bros., a snímek už má podle všeho v hledáčku i hlavní hvězdu. Měl by se jí… (více)

Reklama

Reklama