Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vaše jméno ... osobní doklady ... život. Definitivní odcizení vaší identity. Nepolapitelný sériový vrah žije již 20 let životy svých obětí. Nyní však dochází k obratu. Na případ je přidělena agentka FBI Illeana Scottová, jejímž oborem je sestavování psychologických profilů zločinců. Úkolem agentky je zjistit, jaký má vrah motiv, pokusit se předejít jeho činům a učinit protiopatření. Jenže tento vrah ví o Scottové příliš mnoho. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Velice nudná záležitost, která si hraje na mnohem víc, než ve skutečnosti je! Velmi dobře herecky obsazené! Ale kde nic, tu nic! Debilní scénář mně donutil jen kroutit hlavou. Naprosto nesmyslné, ubohé a trapné. Od začátku do konce nonstop nuda. A ani rádoby akční konec není nijak zábavný a je také nudný. Do toho všeho příšerná hudba, která mně uplně tahala za uši. Vůbec mi nejde do hlavy co to jako mělo být! Angelina Jolie, Ethan Hawke, Théky Karyo, Olivier Martinez a Kiefer Sutherland jsou jedni z těch lepších herců. Ovšem v tomto filmu předvádějí mizerné výkony. Ethan Hawke byl jediný skvělý. Angelina Jolie taktéž ušla ale spíš tam asi byla na ozdobu. Jen se sám sebe ptám, co tam dělal Kiefer Sutherland? Dohromady se tam vyskytl asi tak 3 minuty a pronesl asi 8 vět. Tenhle herec nemá takovéto filmy za potřebí. A konec filmu? Trapný, vyhaslý a předvídatelný! Neuvěřitelný film!! Pokud možno a ještě jste ho neviděli, tak se mu jednoznačně vyhněte obloukem! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je dobře, že jste přijela a lehla si do hrobu." Bystrostí zrovna neoplývám, takže jsem sice pojal podezření hned na začátku, ale zas tak čitelný to nebylo. Já jsem tedy od nástupu mazaný agentky Scottové přestal sledovat pravý i falešný stopy a toužil jsem se stát podezřelým. Ona by mě vyslýchala, měla by na sobě bílou košili, černý kalhoty a já bych se nepřiznal. Nikdy. Ale zpět k filmu. Opravdu tam hrál někdo jinej než agentka Scottová? Nějak mi to uniklo, ale z neznámýho důvodu se mi to docela líbilo. Taky mě pobavilo rybářský pořekadlo, že návnada vždycky umře. A konec mě překvapil. Prostě nepatřím mezi nejbystřejší diváky, ale to už jsem psal před sexem s agentkou Scottovou. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Rutinně natočený i odehraný thriller s docela napínavou atmosférou a snad i trošku nečekaným rozuzlením, dokreslený minimalistickými zvukovými plochami Philla Glasse, který tóny své hudby filmu opravdu hodně prospívá. Samozřejmě, že příběh je plný žánrových klišé (baterky detektivů za bílého dne, mrtvola ve stropním podhledu - juk! - a tak...), nějaký ten sex na komodě, honička v autech... - kolikrát již to tu bylo a bude, že... No prostě standardní akčně-krimi-thriller s >dramatickou< zápletkou... ;-) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nevím proč to mu tady dáváte tak nízké hodnocení. Nestydím se jít proti proudu a taky půjdu. Mě se to líbilo. Nebyl to v žádném případě špatný nápad. Vrah tě zabije, aby se mohl stát tebou. Vůbec nevadí, že téma filmu je stokrát ohrané. Angelina Jolie jako speciální agentka FBI Illeana Scott je skvělá. Nudou jsem rozhodně netrpěla, proč taky. Já jsem si film užívala. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela povedenej thriller, kterej ma dobrej napad, ale urcite sel zpracovat jeste lip, takle pusobi trochu levnejc. Herci se snazi, Angelina je fajn a Hawke hraje taky dobre, ale precejen mu chybi nejaky vetsi charisma. Navic je jasny kdo je vrah uz pomerne brzo. Nicmene i presto jsem se u filmu nenudil, napeti je vygradovany hezky a konec je prekvapivej. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Zemřela herečka Gena Rowlands

Zemřela herečka Gena Rowlands

15.08.2024

Ve věku čtyřiadevadesáti let odešla obdivovaná americká herečka oceněná čestnou Cenou Akademie a dvěma Zlatými glóby, Gena Rowlands. Zemřela ve středu 14. srpna ve svém domě v Indian Wells v… (více)

Reklama

Reklama