foto

Vince Grant

  • nar. 11.5.1961 (58 let)
    Denver, Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Hledám přítele pro konec světa
2011 Fixing Pete (TV film)
2009 Lightbulb
2008 Reservations
2007 Poslední den prázdnin (TV film)
2006 Dreamgirls
2004 Pes fotbalista: Evropský pohár
True Vinyl
Zloděj životů
2002 Temptation
2000 Timequest
1999 Love Happens
1998 Báječný nový svět (TV film)
1997 Hranice nevinnosti (TV film)
Kozy, kozy, kozičky
Noci s ďáblem (TV film)
1995 Drákuloviny
French Exit
1994 A Friend to Die For (TV film)
1991 Extáze
Murder in High Places (TV film)
1989 Margarita Bourke Whiteová (TV film)
1985 Lunapark smrti
Out of the Darkness (TV film)

TV seriály

2012 Doteky osudu (TV seriál)
Čísla na draka (S01E03)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
2009 Záchranka San Francisco (TV seriál)
2007 Private Practice (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Pochyby (S03E01)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mumie v bludišti (S03E05)
Veronica Mars (TV seriál)
Vrátit čas (S03E12)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Krásná neznámá (S07E12)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Odepnutý opasek (S04E15)
Západní křídlo (TV seriál)
Institutional Memory (S07E21)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
V pasti (S02E11)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Říše vyvolených (S03E12)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Believers (S01E06)
Kate Brasher (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Procházka v lesích (S07E14)
2000 Bette (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Love & Money (TV seriál)
Payne (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Nap (S08E18)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1995 The Monroes (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Cestou domů (S03E07)
1992 Freshman Dorm (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1989 Doctor Doctor (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
Empty Nest (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace