Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vaše jméno ... osobní doklady ... život. Definitivní odcizení vaší identity. Nepolapitelný sériový vrah žije již 20 let životy svých obětí. Nyní však dochází k obratu. Na případ je přidělena agentka FBI Illeana Scottová, jejímž oborem je sestavování psychologických profilů zločinců. Úkolem agentky je zjistit, jaký má vrah motiv, pokusit se předejít jeho činům a učinit protiopatření. Jenže tento vrah ví o Scottové příliš mnoho. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (339)

BLOKBASTER (Martin Pomothy)

"Filmy ako tieto musia Davida Finchera nadchýnať. Utvrdzuje sa nimi vo svojej duchaplnosti a zručnosti, a medzi nami divákmi zvyšujú jeho kredit. Zakaždým si hovoríme: "Ako to len robí, že mu to všetko tak krásne do seba zapadá, každá postava má svoje nenahraditeľné miesto a ešte z toho vydoluje aj…"

Filmpub.cz (Tomáš Vyskočil)

"Jako kriminálka na nedělní odpoledne u televize bude mít Zloděj životů i přes ohrané schéma a obnošenou zápletku bezesporu slušný úspěch. Ale na hlavní sobotní vysílací čas v kině to není ani náhodou, thriller bez kvalitní a originální zápletky, neustáleho napětí a dobré pointy je stejně promarněný…"

Filmweb.cz (Kateřina Grosmanová)

"Zloděj životů je psychothriller bez pořádného scénáře, navíc stylem bezostyšně vykrádající různé filmy daného žánru. Režisér D.J. Caruso natočil průměrný film, který ničím zvláštním nepřekvapí a jeho zhlédnutí je celkem zbytečnou ztrátou času. Tedy za předpokladu, že neujíždíte na vnadech Angeliny…" více

Kinema.sk (Marek Vojtko)

"Kde som to už len všetko raz videl? Známe ingrediencie "moderného" thrilleru, Zlodejom životov odkopírované z jeho predchodcov: zoberieme jednu sexi, aj keď trochu zvláštnu, agentku FBI, neschopných agentov miestnej polície, suplujúcich úlohu publika a im (teda aj publiku) musí byť všetko…" více

Tiscali.cz (Stanislav Buzek)

"Převážně televizní režisér D. J. Caruso a scenárista filmu Jon Bokenkamp hodně dbali na vytvoření příznačně úzkostné atmosféry. Posloužilo jim k tomu (problematické) zpomalování zprvu akčního děje i s citem volená výprava, rekvizity a kostýmy. Z pošmourné všednosti Montrealu, kde se téměř vše…"

Reklama

Reklama