Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Britský seriál vznikl podle stejnojmenné knihy Bena Macintyrea a vypráví pozoruhodný příběh o tom, jak vojáci britské armády vytvořili během druhé světové války v severoafrické poušti nejelitnější speciální jednotku na světě, známou jako SAS – Special Air Service. Jednotka byla zaměřena na provádění záškodnických operací za nepřátelskými liniemi. Seriál se snaží autenticky zachytit historii a životy mužů, kteří se stali prvními členy SAS. Vojáci si prošli tvrdým výcvikem a prováděli riskantní mise, které měly významný vliv na průběh války. Scenárista a producent Steven Knight, který je znám díky své práci na seriálu Gangy z Birminghamu, byl kritikou oceněn za autenticitu a historickou věrnost seriálu. (Canal+ Action)

(více)

Recenze uživatele 0verseer k tomuto seriálu (4)

Epizoda 1 (2022) (S01E01) 

Exotické, štýlové a správne odviazané. Otváracia časť zaujala... ()

Epizoda 3 (2022) (S01E03) 

Prvá akcia... ()

Epizoda 4 (2022) (S01E04) 

"The new motto is: Who Dares Wins. Who dares...wins. And we will continue to dare."  Akcia pokračuje, pribudla prvá smrť dôležitej postavy (na môj vkus natočená so zbytočným pátosom), aby divák nemal pocit, že africké dobrodružstvo nekonvenčnej jednotky SAS bola prechádzka ružovým sadom v oáze saharskej púšte... Epizóda ale mala grády, vrátane záveru v Káhire. ()

Epizoda 6 (2022) (S01E06) 

Ako návnada na ďalšiu sériu oukej, ak však z nejakého dôvodu seriál nebude pokračovať bude mať tento otvorený koniec ešte o poznanie trpkejšiu pachuť... ()

Související novinky

Lednové tipy z VOD služeb

Lednové tipy z VOD služeb

31.01.2024

Zima nám stále ještě nekončí, a tak pokud hledáte nápady, jak si zpříjemnit chladné večery strávené u televizních obrazovek v pohodlí a teple domova, máme pro vás opět pár zajímavých i netradičních… (více)

Reklama

Reklama