Reklama

Reklama

Strašidelný dům

  • USA The Haunted Mansion (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jim Evers je mimořádně úspěšný realitní agent. Mnohem méně už se mu však daří jako otci a manželovi. Kvůli obchodu zmešká rodinnou oslavu, což se snaží napravit slibem, že si celá rodina někam vyrazí na víkend. Jenže i výlet nakonec získá punc pracovní cesty. Tajemný hlas totiž telefonicky požádá Jimovu manželku Sáru, aby se ujala prodeje kdysi honosného domu aristokrata Eduarda Graceye. V domě je uvítá komorník Ramsley. Kvůli rozbouřené řece zde musí všichni strávit noc. Zatímco zvědavý Jim objeví tajnou chodbu, jeho děti zavede podivná dýmová koule k obrazu krásné Elizabeth, která kdysi v domě zemřela. Věštkyně, jejíž obraz se zjeví ve skleněné kouli, nabádá Jima, aby zachránil rodinu. Varuje ho, že všichni v domě jsou ve skutečnosti duchové. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (237)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Na to, že to bol Walt Disney, tam boli celkom pekný zombieci. Síce nič moc toho nenarobili, ale boli. Film je samozrejme určený pre mladšie publikum, je to brané všetko s humorom, dobro víťazí nad zlom a podobne. Nenáročný film, ktorého kvalita je na divácku skupinu, pre ktorú bol film určený, postačujúca. Pre ostatných oddychovka a navnadenie na niečo drsnejšie, keď pôjdu deti spať. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dokáže prodat každou nemovitost, ale tentokrát mu straší ve věži. Kdo vstoupí zemře....Od smíchu...Obchodníka s nemovitostmi Jima Everse a jeho manželku Sáru probudí jedné noci telefonát od majitele luxusní vily, který chce svoje sídlo prodat. Manželé okamžitě vycítí, že se jim nabízí nejlepší obchod v jejich kariéře. Spolu se svými dětmi se hned vydají na návštěvu do odlehlého domu. Rodinu však ve staré vile uvězní silná bouřka, která je nechá napospas podivínským obyvatelům domu. Jim se zpočátku historkám o duších jen směje, ale jen do chvíle, kdy odkryje tajemství vily a zjistí, že jeho Sáru pojí se strašidelnou vilou nečekané souvislosti....Tahle komedie je zábavná i strašidelná zároveň, má spoustu nápadů, nenudí a na závěr přidá jedno nečekané rozuzlení, ale kdyby v ní Eddie Murphy nehrál, tak by možná byla ještě lepší. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Máte velmi krásné děti, paní Eversová !!" - "Jsou v tom i moje chromozomy.." ;) Byl si docela dost jistej Edda, že ?! ;) Ostatně se svým egem měl vždycky jisté potíže.. Ačkoli Oslík Murphy, jakkoli nemá co hrát, rozhodně není ani zdaleka tím, co činí tyhle Minkoffovy Piráty z Karibiku tak slabými.. Jakkoli se to zdejší většina snaží ostatním namluvit.. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Většině uživatelů zde leží Murphy v žaludku a to se pak odráží na jeho filmech.Mě nevadí,většinu jeho filmů jsem shlédl a u většiny i bavil.Bohužel pro něho,většinu těch filmů drží nad vodou právě on,má fakt čich na slaboduché ptákoviny.Strašidelný dům je bezesporu zdárným příkladem.Jakmile je na scéně Murphy,je to zábava.Když však zmizí,nestačím se divit.Dějově skutečně plytké,dětinské a naivní.Efekty ale slušné.Strašidelný dům je především ale určen pro děti a od toho se odvíjí všechno.Je to blbost,ale koukatelná. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Chtělo by to více humoru, hlavně tedy toho černého... Takhle totiž člověk pětačtyřicet minut čeká než se zjeví nějací pořádní duchové a začne se konečně něco dít (výprava kočárem do mauzolea a vše, co se tam pak odehrává, je jednoznačně nejlepší z celého filmu). Ano, Terence se Stamp se párkrát velmi dobře hororově objevil za někým, kdo ho nečekal, ano, hudba Marka Manciny se mi líbila a zpívající hlavy neměly chybu. Jen toho všeho bylo málo a to ostatní bylo ták nudné. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (12)

  • Postava Madam Leoty - médium, ktorého hlava je uzatvorená v krištáľovej guli, je pomenovaná po Leote Thomas, ktorá v 60tych rokoch pracovala na mnohých projektoch Disneylandu. (Smok)
  • 4 zpívající hlavy nazpívala kapela jménem 4tet. (Shr1nK)

Související novinky

Del Toro a Cameron zešíleli

Del Toro a Cameron zešíleli

30.07.2010

A studio Universal s nimi. Horor s přístupností R (hodně krve a hnusných monster) a rozpočtem kolem 130 miliónů dolarů? Ale ano. Pokud režíruje Guillermo del Toro a produkuje James Cameron, nemusely… (více)

Del Torovi straší... v baráku

Del Torovi straší... v baráku

23.07.2010

Právě probíhající Comic Con v San Diegu chrlí exkluzivní informace o nových projektech. Některé jsou docela překvapivé. Třeba Guillermo del Toro konečně oznámil, na co se vrhne po svém smutném… (více)

Reklama

Reklama