Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • USA Jeepers Creepers 2 (více)
Trailer 1

Jednou za 23 let se probudí zlo a 23 dní se krmí na lidech...
Parta teenagerů - basketbalistů a jejich trenéři se vracejí školním autobusem po odlehlé dálnici ze zápasu domů. Po cestě praskne pneumatika, autobus se stane nepojízdným a basketbalisté zůstanou odříznuti od civilizace. Blíží se noc a krvelačné monstrum se zrovna po 23 letech probudilo. A má hlad. Velký hlad... (vw.cobra)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (262)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

I když je to nereálný náměr, furt si myslím, že je to dobrý námět. Spracování vypadá dobře, asi byly i nějaké penízky, ale co se týče scénáře - no, je to pěkně pohnojený. Držel bych se se jen toho, že existuje bytost, která když s ní od někoho něco, tak se to stane jeho součástí, ale to ostatní - br. Něco jako vždycky za 23 roků se to probudí... Prostě kraviny, které táhnou snímek k zemi. Ale dívat se na to dá. Jen tomu vůbec nevěříte a říkáte si, že jste mohli vidět milion lepších věcí, než je zrovna tahle. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veru tak, Creeper síce nemá charizmu a jeho herecký výkon je spomedzi všetkých postáv asi najhorší, ba čo viac, jeho portfólio útočných pohybov tiež nie je veľmi pestré. Približne v polovici filmu vás už jeho kúsky pomaličky prestanú baviť, podobne ako tvorcov filmu, a tak chtiac - nechtiac prikročíte až k žánru hororovej komédie. Strach je nadobro preč, nastupujú veľmi absurdné momenty vyvolávajúce smiech. Nie každý si môže byť istý, či sa do filmu nepriplietla aj pasáž viac známeho Scary Movie 3. Film tak po hodinke stratí tempo, nasadenie, pestrosť a zvrhne sa na naťahovanú zlátaninku. No a čo sa týka skvelej známej piesne Jeepers Creepers - tak tá v druhom dieli prakticky ani neodznie, hoci sa záhadným spôsobom dostala do uvedenia v záverečných titulkoch. Zvláštne. Že by vystrihli takú perlu na soundtrack. Tomu sa mi ani nechce veriť. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Dvojka byla trochu jinčí kafe. Bavila mě o několik stupňů víc jak první díl a film rychle nastartuje děsivou atmosféru od začátku a nekončí po celou dobu filmu. Divím se, že právě dvojka je tak kritizována a vyčítánu Salvovi, že se mu dvojka příliš nepovedla. Mně právě přišla o dost zajimavější a s Jeepersem se tu dá seznámit opravdu hodně detailně a zde vůbec nevadí, že se většina děje odehrává pouze ve stojícím školním autobuse. To možná umocňovalo tu bezmoc lidských terčů a konečně tu dojde i na pořádný souboj. ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Nulový rozpočet, banda dokonale nevýrazných debutantů tuhých jako veka, "dialogy" tak blbé, až je vám z nich trapně za "scenáristu" a ručím vám za to, že postavy budete do jedné nenávidět a to tak, že opravdu hodně. Takže jen pár prvoplánovitých debilních lekaček a slušná kamera, která vás má zmást při sledování trajleru. Styďte se všichni, kdo jste tomuhle ultramegahypershitu non plus ultra dali něco jiného než odpad. Já bych mu nic jiného nedal, ani kdyby mi ohanbí pálili žhavým železem. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Hehe, to bola jazda. na rozdiel od jednotky k áčkovým vodám ani neprivonia, ale káždému (?) musí byť jasné, že ide o zábavu. Lov na Creepera je nezabudnuteľný rovnako ako jeho zmysel pre humor, čo na tom, že hororová je jedine hudba a srandovné herecké výkony. Už aby tu bola trojka.... [Môj mozog zjavne hovorí, že je to film hodný dvoch*, ale aj keď si odmyslým ako som sa bavil, tak by som dal za to Creeprovo žmurknutie 3*] ()

Galerie (53)

Zajímavosti (12)

  • Film byl nominován na cenu Saturn v kategorii nejlepší horor. (Terva)
  • David Bondelevitch a Victor Salva byli oceněni cenou Golden Reel za nejlepší editaci zvuku. (Terva)
  • Původní originální název filmu byl Like Hell: Jeepers Creepers II. (Dlee)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno