Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bankovní úředník Matt Dillon dostal ze dne na den padáka, jeho dívka Christina Applegate se s ním rozešla a navíc mu někdo ukradl auto. Společně se svým bývalým kolegou Stevem Zahnem se rozhodl vzít věci do vlastních rukou a začít jednat. Nejdříve ze všeho si ale pořádně užije svůj poslední pracovní den. Jenže i ten nejlepší plán může někdy selhat...
Život každého z nás se může změnit za jediný den, ne-li za jediný okamžik. Vtipná americká komedie plná nečekaných zvratů dokáže nejen pobavit, ale přiměje diváka také k zamyšlení nad otázkou, jaké náhody mohou ovlivnit náš život. Populární herci Matt Dillon a Steve Zahn koření svěží příběh svými hereckými výkony, zatímco atraktivní Christina Applegateová dodává snímku půvab a eleganci. Divácky vděčný film. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (102)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Naprosto překvapující film, o kterém jsem dosud neslyšel a jen náhodou se ke mně dostal z videopůjčovny. Film se nese v celkem pohodovém tempu až do poslední půlhodiny,která je naprosto skvělá a plná zvratů.Herecké výkony nebyly nijak závratné,ale kreacím Steva Zahna jsem se s chutí zasmál. Takže rozhodně doporučuji shlédnout ()

MkSallam 

všechny recenze uživatele

Scénaristický mišmaš připomínající jeden velký experiment, kterým si chtěl Mitch Rouse ozkoušet, jaký že žánr mu půjde nejlíp. A tak natočil jeden film, do kterého nacpal motivy z mnoha žánrů a to celé zabalil spolu se šíleným scénářem do efektního balení. Nevyrovnanost ale tomuhle úletu hodně škodí a i přesto že jsem se chvílemi dobře bavil, tak přišla náhlá změna a já byl zas vedle a vůbec netušil co se děje, protože se tu někdo moc vyžíval v přehnaném střihu na nepochopitelné, pozdě vysvětlené detaily kolem hlavního děje. Ale konec je přeplněný šokujícími a patřičně zábavnými zvraty a celé je to takové milé filmové cvičení.Jen doufám, že si Rouse svůj žánr vybral a příště natočí něco méně experimentálního. 6/10 ()

Reklama

Haymar 

všechny recenze uživatele

Zábavná multižánrová záležitost, od které jsem původně nečekal vůbec nic - o to větší bylo mé překvapení... EOTM většinu času jen tak volně "plyne", aby se v poslední třetině vše zvrtlo v totální úlet (ála Italian Job, Ocean's Eleven či Spojenec) s překvapivým koncem. Na druhou stranu, originální scénář obsahoval i dost kixů a nesmyslů, které - při bližším zkoumání, vytváří v celkovém kontextu trhliny. Stejně tak je zde až příliš výrazný symptom podrazáckých filmů a sice - mizivé procento uvěřitelnosti neboli všechno je až příliš (nereálně) bezchybně naplánováno a všechny postavy jsou až přímiš (nereálně) neomylné. O špetku více soudnosti by scénáristům neuškodilo... Ale co, vždyť je to jenom film, ne?! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pre mňa je toto typický príklad filmu za dve hviezdičky. Ničím výnimočný, neoriginálny snímok s lacnou zápletkou, ktorá sa znaží pôsobiť náramne prekvapujúco, ale je priehľadná ako sklo. Nevýrazní herci, tuctová kamera a fádne pokusy o humor. Komédia, ktorá nie je zábavná a dráma, ktorá nie je dramatická. Taký je film "Máš padáka!". Je to film na ktorý veľmi rýchlo zabudnem. ** ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Producent musel být dost zkouřený, když tento film označil za komedii. Je to mix žánrů, není to nijak extra hluboké a ano, je to místy vtipné (hlavně Dillonův kamarád, který pracuje jako Coroner, to je snad brácha Lebowskiho:-), ale rozhodně žádná řachanda. Dost netypický, překombinovaný a zcela neodhadnutelný konec, až to chvílemi vypadalo jako parodie. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama