Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Madam Web je svěží variací na zaběhnutý žánr. Vypráví o původu jedné z nejzáhadnějších hrdinek vydavatelství Marvel. V napínavém thrilleru uvidíme Dakotu Johnsonovou jako Cassandru Webbovou, zdravotnici z Manhattanu, která zjišťuje, že možná vidí do budoucnosti. Tváří tvář tajemstvím minulosti naváže Cassandra přátelství se třemi mladými ženami, které čeká slavná budoucnost, pokud ovšem přežijí smrtonosnou přítomnost. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 7

Recenze (205)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Komiksovky od Sony vždycky vypadají nádherně, ale příběhově jsou to zrůdnosti. A Madame Webb je ještě k tomu pekelná nuda. Obecně nemám rád originy, ale když ještě navíc dostanu takhle líně scénáristicky prokreslený příběh s postavami, které teprve těmi superhrdinkami budou a zřejmě je nikdy kvůli neúspěchu v kinech neuvidíme, mě opravdu štve. Nepřeju to však ani vycházející hvězdě Sydney Sweeney, ani Dakotě Johnson, která je tu vlastně úplně v pohodě a rád bych jí viděl v dobrém filmu, ale trošku se bojím, že se za ní zavřou dveře. Přitom by jen stačilo k Venomovi Toma Hardyho přidat Andrew Garfielda a novou Spider-woman (Sydney) a hned by to bylo zajímavější. Ale ne, Sony se jen bude babrat v těchhle nudných spin-offech a to nás ještě letos čekají dva. Snad byl tento ten nejhorší. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tragédie komiksového filmu zřejmě dosáhla svého vrcholu. Člověk by se samozřejmě mohl posmívat úplně všemu co se v Madam Web objevuje, ale je to úplná ztráta času. 10% za Sydney Sweeney. PS: Warneři nedávno neváhali po prvních testovacích projekcích zničit hotovou Batgirl. Netuším na kom Sony testovalo Madam Web. ()

Reklama

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Whau, právě jsem viděl opravdový shit. Tohle byl fakt příšerný film a Sony by měl prodat práva na Spider-Mana a jeho vedlejší postavy zpět Marvelu. Akorát kazí dobré charaktery a natáčí jeden brak za druhým. Nejdřív to byl Venom, Morbius, teď Madam Pavučina a ještě bude Kraven. A kecy hereček, že svět není připraven na silné ženy je fakt k smíchu. Taková Ripleyová a Sarah Connorová by mohly vyprávět. Neztrácejte tímto filmem svůj drahocenný čas. Když se budete dívat 120 minut přímo do slunce bude to přínosnější. 10% ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

To byla ale podivná reklama na Pepsi... Sony pokračuje ve vytváření céčkových komiksových blbostí, které jako by ignorovaly všechno, co se blockbusteroví filmaři naučili za posledních 20 let, a místo toho hrdě následovaly snímky, jako byla třeba Catwoman z roku 2004. Některé tvůrčí volby už třeba v rámci kamery, zvuku a střihu jsou zde úplně nepochopitelné (o strašném CGI nemluvě), ale ten scénář a způsob vyprávění, to je teprv lahůdka. Snad všechny flashbacky se ve filmu z nějakého důvodu opakují beze změny rovnou dvakrát a všechno, co je jednoznačně vysvětleno vizuálně, musí pak nějaká z postav pro jistotu ještě nahlas deklamovat. Vždycky. Sony má zkrátka své diváky za úplné debily. A ani tak to nedává o nic lepší smysl. Morbius byl aspoň větší sranda. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Kamoško, Morbius je oproti tomuto majstrovské dielo. Spider univerzum proste nefunguje. Je však dobré, že tieto hovná vznikajú, aspoň to dáva väčší priestor pre docenenie prvého Venoma. A to nás tento rok čakajú ešte dva počiny. Takže nie, Madam "50odtieňov" Web nepotrebuje byť videná v kine, teda pokiaľ sa nevoláte Rado Procházka. Len za vtipnosť ultraslabučká 1 z 5 (Kino Mladosť, premiéra) ()

Galerie (50)

Zajímavosti (18)

  • Dakota Johnson uviedla, že sa podobného filmu už nikdy nezúčastní: "Nikdy predtým som nič podobné nerobila. Pravdepodobne už nikdy nič podobné ani neurobím, pretože v tom svete nedávam zmysel. A teraz to už viem. Ale niekedy v tejto brandži podpíšete niečo a je to jedna vec a potom, keď to robíte, sa to stane úplne niečím iným, a vy si poviete: Počkať, čo? Ale bola to skutočne poučná skúsenosť a samozrejme nie je príjemné byť súčasťou niečoho, čo je roztrhané na kusy, ale nemôžem povedať, že by som tomu nerozumela, že sa tak stalo." (Arsenal83)
  • S délkou 1 hodiny a 56 minut se jedná o dosud nejdelší film ve Spider-Man Universe od společnosti Sony. (Johnny.ARN)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

29.07.2023

Máme dva týdny od začátku herecké stávky a místo nějakých pozitivních zpráv nebo náznaků, že si chtějí zástupci studií sednout s odbory a domluvit se na férových kompenzacích tak, aby se celý byznys… (více)

Reklama

Reklama