Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Madam Web je svěží variací na zaběhnutý žánr. Vypráví o původu jedné z nejzáhadnějších hrdinek vydavatelství Marvel. V napínavém thrilleru uvidíme Dakotu Johnsonovou jako Cassandru Webbovou, zdravotnici z Manhattanu, která zjišťuje, že možná vidí do budoucnosti. Tváří tvář tajemstvím minulosti naváže Cassandra přátelství se třemi mladými ženami, které čeká slavná budoucnost, pokud ovšem přežijí smrtonosnou přítomnost. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (201)

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $80miliónov║ Tržby USA $43,753,623║ Tržby Celosvetovo $98,848,778▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Sony pod Marvel-om zabralo a prekonáva DC výkvasy, fakt pád do žumpy. Nehorázne povrchná výplachovka, z ktorej Vám môže len šibať z tých pamätových flashbackov hlavnej super hrdinky. /10%/ ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pokud už vám spektakulárně pojaté comicsy nepřinášejí nic nového, tenhle se vydal jinou cestou. Marvel dal dohromady drobný experiment. Víc se soustřeďuje na vyprávění příběhu než akčně exploduje. Obsahuje také výrazně méně tradičních superhrdinských kostýmů, skromný je na rozmáchlé scény, vynechává i přemíru humoru a superhrdinských schopností je mimořádně poskrovnu. Hlavní postavu ztvárnila Dakota Johnson. Ta postupem času zjišťuje, že vidí několik vteřin do budoucnosti, kdy díky této nově získané schopnosti může napravovat negativní události na pozitivní. Shodou okolností se jí pod ochranu dostanou tři mladé dívky, Isabela Merced, Sydney Sweeney a Celeste O´Connor, na které má spadeno muž v pavoučím obleku, prokletý od výpravy do amazonských pralesů, kde ukořistil vzácného pavouka od těhotné vědkyně, kterou zabil. A tou vědkyní byla matka hlavní hrdinky. Velkých akčních scén se tedy nedočkáme, jen finální část to pozvedává. Většinou jsou k vidění kratičké bitky s nerovnoměrným soupeřem. Slečna Webb a její hrdinky mají neokoukaný rozměr. Technická stránka filmu tolik neuchvátí. Režisérka S.J. Clarkson se do takového filmu pustila poprvé. Na režijním kontě má jen jen jeden film, původem televizní, takže v podstatě musela překonat své limity. Zvládlo se to obstojně, herecké obsazení zdařile fungovalo, několik akčních scén nevypadalo vůbec špatně a vyprávěné úseky zabavily. 7/10 ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Takto to dopadne, keď sa snažíte feminizovať pavúčích samcov, pritom oni sami boli už doteraz dostatočne feminizovaní, estrogénovaní až homo obťahovaní. Ono ani nie je čo hodnotiť, keď samotná hlavná herečka povie, že nikdy v živote už v podobnej záležitosti hrať nechce a že natočili úplne niečo iné, než ona podpísala. ()

Comics.jto 

všechny recenze uživatele

APRÍLOVÁ RECENZE    Matt Sazama, po snímku "Bohové Egypta" a genialitě "Morbius", představuje další absolutní skvost. Jak říká anotace: film je svěží a napínavý - tak moc, že je úplně nemožné u něj s délkou 1 hodiny a 56 minut usnout. Scénář je totálně bombastický (vůbec žádný "wtf" moment nebo události, které by vypadaly jen tak, aby vyšel scénář a vypadalo to chytře). Každá postava je silně sympatická, vůbec vám není jedno jestli umřou/ chcete aby umřeli. Nechápu, jak někoho tento snímek nemůže bavit. Mrzí mě, že jsem film nestihl vidět v kině.   Herci hráli v poměru ke scénáři ok, a to platí i pro herečky. Kvůli nim ale nikdo na film nekoukal, určitě všichni kvůli zápletce. (Přestože byl film propagován tím, že tam jsou atraktivní herečky, které hrají teenagerské role). Musím také vyzdvihnout zmatenou kameru, která se snaží být velmi efektivní a má zajímavé načasování, aniž by byla otravná. Skryté CGI a neustálý osobitý střih a efekty si mě získali. Mistrovské zpracování cestování v čase ve storytellingu, kdy scénář znovu dokazuje, jak je skvostný.   Hudba mi přišla nice – je tam přidána do pozadí tak, aby tam byla. Absolutně revoluční, představuje pokrok v oblasti filmové hudby. Moje oblíbená pasáž je, když postavy jdou nudně lesem a začne hrát disco hudba, která navozuje epičnost a akčnost.   Děkuji, že mi tento film přinesl do života na mě až bigbrain ponaučení, že "Se zodpovědností přichází velká moc".  A na závěr cituji geniální proslov z filmu: "A víte, co je na budoucnosti nejlepší? Že se ještě nestala." Uvidíme, jaká bude dále budoucnost Sony Spider-versa bez Spider-Mana. A Sony, díky moc za to, jaký jsi, nikdy se neměň. 🫶   Hodnocení: **9/10**. ()

GavlaDan 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se, že to bude tak špatné až to bude vtipné, ale ono je to jenom špatné. Na rozdíl od předešlých projektů Sonáckého Spider-Man Universe, (bez Spider-Mana), tady už film nemá stopáž hodinu a půl, ale rovnou 2 hodiny. Přitom se tady toho stane žalostně málo. Je zde jeden z nejhorších záporáků, kterého jsem kdy ve filmech viděl. (S tím komiksovým Ezekielem nemá nic společného.) Věci se v tomhle filmu prostě dějou bez ohledu na to, jestli to alespoň trochu dává příběhově smysl. Digitální efekty nejsou samy o sobě tak špatné, ale způsob, jakým se věci a postavy pohybují je oči vypalující. Příliš mnoho střihů, hlavně v akci, takže nejde vidět vůbec nic. A kamera se z nějakého záhadného důvodu pořád točí. 4/10 ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Společnost Sony plánovala, že se v roli Spider-Mana objeví Andrew Garfield nebo Tom Holland, ale nakonec všechny zmínky o Spider-Manovi z konečného filmu vyškrtla. (Johnny.ARN)
  • Postava Madame Web (Dakota Johnson) se poprvé objevila v komiksu „The Amazing Spider-Man #210“, vydaném v listopadu 1980. Postavu vytvořil spisovatel Denny O'Neil a výtvarník John Romita Jr. (JerryMalfoy97)
  • Dakota Johnson (Cassandra Webb) ve filmu sama prováděla většinu kaskadérských kousků, včetně řízení taxíku a sanitky. Vyjádřila se, že chtěla předvést kaskadérský kousek, při kterém vozidlo vjede do bistra, ale kaskadérský tým jí to nedovolil. (Johnny.ARN)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

29.07.2023

Máme dva týdny od začátku herecké stávky a místo nějakých pozitivních zpráv nebo náznaků, že si chtějí zástupci studií sednout s odbory a domluvit se na férových kompenzacích tak, aby se celý byznys… (více)

Reklama

Reklama