Reklama

Reklama

Shrek a duch lorda Farquaada

  • USA Shrek 4-D (více)

Obsahy(1)

Shrek a princezna Fiona se chystají na svatební cestu. Drakem sežraný lord Farquaad se vrací jako zlý duch, který chce jejich svatební cestu překazit. Za pomoci svého pomocníka Theloniouse unese princeznu Fionu. Shrek a oslík se jí vydají hledat za vydatné drakovi pomoci. (Steew)

Recenze (63)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Duch mŕtveho lorda Farquaada chce prekaziť Shrekovi a Fione ich svadobnú cestu. Pošle svojho oddaného vojaka Theoloniousa, aby Fionu uniesol. Shrek a jeho kamarát oslík sa vydajú na záchrannú akciu. Ku konfrontácii s duchom lorda Farquaada dôjde na strašidelnom starom cintoríne. Pätnásť minútový krátkometrážny animovaný snímok "Shrekovo nové dobrodružstvo" je súčasťou kolekcie príbehov "Shrek´s Thrilling Tales". *** ()

DjMetal 

všechny recenze uživatele

Bolia ma oci a to len 11min. filmik, na monitore som nic nevidel...teda dej bol super, preto plny pocet, 4D by som to chcel zazit??doma jedine 3D, to viem, ale musim vyskusat este na televizore, lebo na monitore nic moc.....Dost efektov, ale nedoporucujem cez PC pokial nemate velikansky monitor...Ja mam 19´´ a myslim ze Spy Kids 3D som vnimal lepsie ako toto. Ale uvidi sa na TV.Potom to tu dopisem ake to bolo............................................................................ ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Jak se ti protivníci Shreka neustále vrací. Dvakrát se musel potýkat s Krasoněm, podruhé se mu postaví lord Farquaad. Nevím, ale přijde mi, že od druhého kino filmu tvůrcům došly nápady a nic tak závratného nevymysleli. Samozřejmě se pořád objeví sem tam nějaká ta hláška a zábavná scénka, zvláště když máte k dispozici takové postavičky jako ulhaně pravdomluvný Pinocchio, perníček, ukecaný oslík apod. Ale v tomto případě opravdu nevymysleli nic nového a jen recyklovali již použité. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Hodnocení celkové atrakce po mé návštěvě Universal Studios v Hollywoodu: Pokud tohle uvidíte pouze jako bonus na YT nebo DVD, tak to s vámi moc nehne, ale jako atrakce, kdy v předsálí, které výpadá jako mučírna jste trochu usazeni do příběhu díky prasátkům a zrcadlu. Pak následuje hlavní sál vypadající celkem jako normální kino, ale v synchronizaci s projekcí začnou s váma sedačky házet dopředum, dozadu, kodrcat apod. Občas na vás šplíchne trochu vody nebo zafouká na vás vzduch, takže výsledný dojem vysoce převyšuje obyčejné 2D nebo i 3D zírání na obrazovku. ()

Florent 

všechny recenze uživatele

Tenhle parminutovy bonus byl vyroben primo "na miru" pro 4D kino v Universal Studios v LA... To ze to spoustu lidi ve 3D nebavilo je pochopitelne a jak jsem pochopil z komentaru, vyslo to jako DVD bonus u nejakeho dilu zrejme... Ja jsem to videl primo v Los Angeles a moc se mi to libilo! Takze jak psal Hopper, pokud si to chcete uzit opravdu tak, jak to scenariste zamysleli a napsali a ne (v tomto pripade) trapnem 3D, ve kterem je to polovicni zazitek, hupky dupky pro letenku a udelejte si rodinny vylet...:D ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama