Reklama

Reklama

Kapitánka Sara Bellaïcheová z toulouského protidrogového oddělení vyšetřuje akci pašeráků drog spojenou s vraždou dvou teenagerů, kterou vyšetřuje Richard Cross z pařížské kriminálky. Navzdory svým diametrálně odlišným metodám musejí Sara a Richard spolupracovat, aby našli vraha a zastavili krvavou pašeráckou jízdu. Čeká je závod s časem na silnicích Španělska a Francie. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

genetique 

všechny recenze uživatele

Amazon veľmi potreboval do svojho repertoára nejakú obstojnú policajnú gangsterku zo zaoceánskeho prostredia, kde sa toľko nehrá na slušnosť a uhladenosť, ako v podobe amerických mainstreamoviek. A Marchal bol na tento úkol priam ako stvorený. Síce to celé pôsobí ako taký zlepenec viacerých filmov, žánrov, príbehov, motívov, či scenárov, nakoniec je z toho solídna žánrovka, ktorá vie ponúknuť veľmi zapamätateľné scény. Samozrejme na plné štyri to nieje, ale dávno mi dve hodiny neubehli tak rýchlo, takže s prižmúreným okom 75%. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Podobne nezáživná mafiánska freska ako Rogue City. Je tam bambilión postáv, je to solídne technicky spracované, ale je to tak nahustené postavami, že to pôsobí akokeby niekto zostrihal nejaký seriál do jedného filmu. Ale je to dostatočne drsné, špinavé a nechutne vyžratý Alberto Ammann (prečo, prečo? snáď len kvôli tomuto filmu) tu je za ultimatívneho megazmrda. Bohužiaľ to dosť výrazne kazí dabing, nech už si pustíte akúkoľvek stopu. 5/10. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nikdo jako Auteuil, Karyo nebo Gérard Lanvin není přítomen a bez výjimky každý z toho kvanta postav na straně zákona, gangsterů, nebo podobojí je vám egál. Autor v minulosti exceloval na poli realističnosti a nepříjemné syrovosti, ale v tom prvním začíná mít povážlivé nedostatky. Tenhle Marchal se začíná vzdalovat od starého Marchala někde směrem k producentu Bessonovi a na to není nikdo zvědavý.. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Profík teda nejsem, ale řekl bych, že když pašuju větší množství drog, tak se snažím chovat nenápadně, takže nejedu s konvojem, kterému razí cestu dvě motorky. To je první kiks. Tím druhým je předabování jinojazyčných sekvencí do francouzštiny. Měl jsem za to, že tohle se snad kromě Ruska nikde jinde nedělá. Ale jinak se jedná o standardní francouzskou kriminálku, ve které jsou padouši bezohlední parchanti bez špetky citu a policisté i policistky nekompromisní jak to jen jde. Mělo to tempo, švih i krvavou akci a nad tím vším se vznáší drsňácký oblak typický pro galské policajtské thrillery. Asi to není ničím výjimečné, ale dostal jsem přesně co jsem chtěl. 75% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po Rogue City/Bronxu přichází Marchal s další drsnou gangsterkou. Tentokrát se sice nedočkáme zkorumpovaných policajtů a války gangů na francouzském pobřeží a prim hrají drogy, ovšem na zábavnosti to nijak neubírá a to i přesto, že je Overdose roztříštěnější a méně drží pohromadě. Akce opět není mnoho, ale je jí o trošku víc než v předchozím Marchalově kousku a když už na ní dojde, je velmi solidní a ty dvě hodinky utečou jako voda...70% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama