Reklama

Reklama

Kapitánka Sara Bellaïcheová z toulouského protidrogového oddělení vyšetřuje akci pašeráků drog spojenou s vraždou dvou teenagerů, kterou vyšetřuje Richard Cross z pařížské kriminálky. Navzdory svým diametrálně odlišným metodám musejí Sara a Richard spolupracovat, aby našli vraha a zastavili krvavou pašeráckou jízdu. Čeká je závod s časem na silnicích Španělska a Francie. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Solidní francouzská kriminálka spojuje operaci proti pašování drog s případem dvojnásobné brutální vraždy. Zkušení profíci z odlišných oddělení si neházejí klacky (a příliš ani city) pod nohy a příkladně spolupracují, aby brutální gangstery dostali za mříže – o to víc však v komplikovaném, přísně procedurálním vyšetřování udeří do očí jejich občasné lapsy či příhodné náhody v ne/čekaných zvratech. Když byly karty rozdány a říkal jsem si, že se jede do finále, sotva se film přehoupl za půlku – závěrečná třetina tudíž spíše dořešovala a tolik netáhla. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po Rogue City/Bronxu přichází Marchal s další drsnou gangsterkou. Tentokrát se sice nedočkáme zkorumpovaných policajtů a války gangů na francouzském pobřeží a prim hrají drogy, ovšem na zábavnosti to nijak neubírá a to i přesto, že je Overdose roztříštěnější a méně drží pohromadě. Akce opět není mnoho, ale je jí o trošku víc než v předchozím Marchalově kousku a když už na ní dojde, je velmi solidní a ty dvě hodinky utečou jako voda...70% ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Olivier Marchal nezvykne sklamať. Toto je jeho žáner, toto sú jeho príbehy zo špinavého prostredia, hoci tento kúsok nebude jeho top dielom. Zachované však boli slušné akčné scény a cítiť z toho tú "francúzskosť". Ako? Zaujímavá by totiž bola kvízová otázka. Predstavte si vyšetrovateľku pochádzajúcu z Maroka, druhého vyšetrovateľa s menom Assaad a pár policajných kolegov afrického pôvodu. Akej národnosti sú? Odpoveď nemôže byť jednoznačnejšia. Veď to sú jasní Francúzi! Francúzi 21. storočia. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nikdo jako Auteuil, Karyo nebo Gérard Lanvin není přítomen a bez výjimky každý z toho kvanta postav na straně zákona, gangsterů, nebo podobojí je vám egál. Autor v minulosti exceloval na poli realističnosti a nepříjemné syrovosti, ale v tom prvním začíná mít povážlivé nedostatky. Tenhle Marchal se začíná vzdalovat od starého Marchala někde směrem k producentu Bessonovi a na to není nikdo zvědavý.. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tuna testosteronu, ultimátní záporáci, kterým tu zlobu v očích fakt věříte, plastičtí policejní "hrdinové", hezký buchty na obou stranách barikády, a k tomu ještě kotel střílení, desítky mrtvejch, a dokonce i na doják dojde. Já nevim, ale ten film má snad všecko, co dneska může úspěšný krimi thriller potřebovat k tomu, aby se na něj za pár let nezapomnělo. Velká spokojenost. [Amazon Prime] ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama