Reklama

Reklama

Lego Masters

(pořad)
  • Slovensko Lego Masters

VOD (1)

Obsahy(1)

Začíná nová zábavná show pro celou rodinu! Vstupte společně s námi do světa, ve kterém fantazie ožívá pomocí kostiček LEGA. Šest nejlepších dvojic mezi staviteli LEGA z celého Česka a Slovenska se utká ve stavitelském souboji o titul LEGO Masters a pohádkovou výhru půl milionu korun! Hlavním porotcem soutěže je jediný Čechoslovák mezi designéry LEGO stavebnic, který působí v dánské centrále LEGA, Milan Reindl. Moderují Evelyn a Matouš Ruml... (TV Nova)

(více)

Recenze (40)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že zdejší nízké hodnocení, je založeno, jen na základě toho, že se jedná o pořad komerční Novy. Moje hodnocení je samozřejmě ovlivněno tím, že Lego je pro mě velká nostalgie a s oblibou si něco málo o Vánocích rád poskládám. Jen ta fantazie se postupem stárnutí vytrácí. Ovšem fantazie soutěžících v tomto Lego-Master-Chef(ovi) je obdivuhodná. Pro mě to byla velká nostalgická a obdivuhodná podívaná. Kdybych hodnotil na základě kvalit a provázení pořadem moderátorů a doprovodných hostů, šel bych s hodnocením hodně dolů. Nejvíce mě iritovala ta slovenská pipina a její debilo-blond vystupování. Bez všelijakých trapno vsuvek moderátorů by se průběh soutěže rozhodně obešel. Kratší minutáž by mi díky tomu určitě nevadila. Bez moderátorů, respektive jejich vystupování by se tahle nostalgická soutěžní podívaná mohla klidně zařadit mezi mojí topku, mezi TV pořady. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Vařili jsme (a ne jednou), zpívali (snad ještě vícekrát), kutili, přežívali, farmařili, měnili manželky i identity, hledali partnery, tančili a kdoví co ještě……na řadě jsou kostičky, na které je neradno šlápnout bosky. Začal bych na pěti hvězdičkách….prostě LEGO rovná se plná palba….všichni jsme ho měli, všichni jsme z něj skládali. A teď bude strhávat. Hvězda dolů za samotný formát – 4 díly? To je nějaká zkouška, nebo si takhle hned ze startu nevěříte, že ti na druhé straně obrazovky zvládnou víc? Další hvězda pryč za moderování – o afektované Evelyn se ani nemá cenu bavit, ale spíš mne to mrzí u Rumla, který zřejmě ne svou vinou (tedy alespoň doufám) jede, podobně jako například Kotek v Mistrech dílny, takovou tu neurážející, pro diváky odkojené na nováckých estrádách přijatelnou, moderaci. Třetí hvězda za samotnou cestu k vavřínům – to nic proti vítězům, favorizoval jsem je i já, ale například soupeřit v tom, která stavba se efektivněji roztříští ve zpomaleném záběru….nevím. Další bych odebral za…..ne, už je na čase zastavit, nebo bychom takovým tempem skončili někde u odpadu a tak zle určitě nebylo…..takže abych byl úplně spravedliví, jednu hvězdu zase přidám a myslím, že všichni můžeme být spokojení. ()

Reklama

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Hodnotit tuhle soutěž odpadem jen proto, že se někomu nelíbí, že postavené věci se na konci zničí, to je teda hovadina. Co jste si mysleli, že se s těmi stavbami stane? Budou navěky někde v muzeu? Mno asi jsem měl štěstí, že jsem jako první viděl díl, kde se nic ručně neničilo. Na rozdíl od Výměn manželek, Likehousů a jiných stupidit je tohle soutěž, kde účastníci opravdu musejí něco umět a něco předvést. Ano, Čechoslováci neumějí v soutěžích prodávat emoce "po americku", protože to prostě není naše nátura, ale samotné výsledné stavby vytahují tento nedostatek daleko od odpadních vod. A soutěžící jsou vesměs sympatičtí, což se o některých jiných soutěžích říct nedá. Moderátorská dvojice mě neuráží - moderátorce se tady sice vyčítají kila navíc a já bych ji taky neobsadil (a sebe taky ne), ale dokud nebudou explicitně propagovat extrémní body positivity, tak rozumím tomu, že asi podlehli určitému tlaku dnešní hyperkorektní doby. ()

AlfaNumerO odpad!

všechny recenze uživatele

Vynechme, že je lego můj veliký koníček od útlého dětství. Forma pořadu, pokud by šlo jenom o stavění, by snad šla přežít. Ale proč je kurva hodnoceno na základě toho, jak se lego na konci rozbije ve zpomaleném záběru? Kdo tohle vymyslel? Duo moderátorů nebudu nějak extra komentovat, postačí: jen hrůza děs běs, afekt - československá klasika současné televizní produkce. Rád bych se podíval na další díl, ale... 18% ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Nechci se spálit jako u nedávné česko-slovenské verze Survivora, ve kterou jsem po prvním díle dost věřil, aby výsledek v důsledku absurdně špatného střihu a struktury prezentace naprosto selhal. I tady platí, že místo hodiny a půl by premiérový díl mohl mít hodinu. Určitá neotesanost, zmatenost a nervozita ale mají své kouzlo. Máme tu kulisy MasterChefa, ve kterých jsme zvyklí sledovat hysterické a uměle hnané emoce, jak tu parta lidí staví z LEGA vesmírné lodě a moderátoři (kteří působí, že se mimo kameru nenávidí - což nemyslím, že tak je, jde jen o dojem) z nich marně ždímou "hlášky", zatímco oni jsou ve svém kostičkovém světě. Je to svojí neutuchající normalitou kouzelné, protože "normálním lidem" se reality TV obvykle obloukem vyhýbá. Pokud další epizody budou mít lepší dramaturgii než Survivor, budu u toho! ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Ač se jedná o českou/slovenskou show, natáčelo se v polském studiu. (Cardo)

Reklama

Reklama