Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny tohoto příběhu jsou dvě hollywoodské hvězdy Gwen Harrisová a Eddie Thomas. Jejich manželství se sice ocitlo v troskách, ale kvůli udržení popularity je potřeba, aby se společně zúčastnili tiskové konference a předpremiéry nového filmu. Celou akci zprostředkuje Gwenina sestra Kiki, která rozmarné hvězdě dělá asistentku. Jenže dostat rozhádanou dvojici do luxusního hotelu nedaleko Los Angeles a udržet ji tam na uzdě je hodně těžký úkol i pro zkušeného tiskového agenta Lee Phillipse… Gwen Harrisonová a Eddie Thomas jsou nejen obdivovanou hereckou dvojící, ale i vzorným manželským párem až do okamžiku, kdy se Gwen zamiluje do béčkového španělského herce Hectora Gorgonzolase. Eddie se zhroutí, odjede do hor a svěří se do rukou duchovního vůdce. Blíží se premiéra posledního filmu, který ještě jako slavný pár natočili. Jeho režisér Hal Weidmann film šéfovi filmového studia Dave Kingmanovi nepředvede, skrývá ho a dá si jako podmínku, že jako první uvidí film tisk. Kingman pověří šéfa propagace Lee Phillipse, aby na projekci  představil rozkmotřené manžele jako hrdličky. Lee zajistí pro projekci hotel v nevadské poušti a pro novináře nabitý program. Po dlouhých tahanicích se mu podaří přesvědčit Gwen i Eddieho, aby odjeli do nevadského hotelu. Gwen tam jede se svou sestrou a asistentkou Kiki a svěří se jí, že situace využije, aby Eddiemu předala rozvodové papíry. Ale Eddieho Gwen stále přitahuje, takže si ani nevšimne, že je do něj zamilovaná Kiki, kterou Gwen jen využívá… Gwen s Eddiem se dohodnou, že budou před novináři vystupovat jako přátelé, kteří si jsou přese všechno velmi blízcí. Když má Eddie povečeřet s Gwen, ona se omluví a pošle za sebe Kiki... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Arnien 

všechny recenze uživatele

Dokonalá ukázka toho, jak to ve skutečnosti chodí (nejen) ve filmovém průmyslu! Samá přetvářka, pomluvy, ale všichni dělají, jak se mají rádi. Catherine Zeta-Jones skvěle předvedla hollywoodskou manipulativní hvězdičku s těmi nejotravnějšími manýry a perfektní maskou na veřejnosti. Tohle by měl vidět každý naiva! :) Královsky mě pobavila Julia Roberts s parodováním své sestry Gwen a Hank Azaria svým debilním přízvukem! :D A to závěrečné filmové zúčtování na konci? Prostě úchvatné! :D Sem tam menší klišé, ale jinak super! :) ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film, který se mi překvapivě vyhnul a to navzdory hvězdnému obsazení. Je škoda, že snímek má pár trapných scének, které jeho kvalitu dost snižují dolů (například scéna se psem?!), jinak by moje hodnocení vypadalo zcela jinak. Velké plus za skvělé obsazení, Catherine zahrála namyšlenou hereckou hvězdu dokonale ale ne nepříjemně. Spojení Johna a Julie bylo skvělé, oba mám strašně moc ráda a skvěle mi k sobě šli. Příběh je dobrý, místy vtipný, ale jak říkám škoda těch trapných scének, které snižují kvalitu. ()

Reklama

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Nevím jak je to s pointou nebo romantikou, ale komedie je to boží. Hlášky v ní nemají chybu. To se mi na tom nejvíc líbí. Romantika taky ujde a film sice nepatří mezi nejlepší, ale má fakt dobrej humor. Když pozorně posloucháte co kdo říká, tak se prostě musíte smát. Ráda se k němu vracím. Skvělej v něm je John Cusack a Billy Crystal. Billy strašně oživuje tento film o super vtipy ze života a John je tam super už z toho důvodu, že ač to všechno myslí vážně, vyzní to často směšně. :) Opravdu pěkný vtipný film, který už znám skoro zpaměti, ale pár scén z traileru se v něm (bohužel) neobjevuje. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Lidem po ránu nevanou z úst zrovna jahody, což platí bez výjimky, to se nedá nic dělat. Není příjemné, když se na vás hned po probuzení někdo rozhovoří z bezprostřední blízkosti. Kromě filmového světa. Tam si lidé dělají důkladné jazykové výtěry okamžitě po otevření očí a ještě se u toho smějou. Taky bez výjimky. Kromě jediného případu, kterým je tento film. V něm jsem poprvé (a taky naposled) viděl, jak si herci (Julia a John) zakrývají mordu novinama. Bravo! ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Milá romantická linka s "ošklivým káčátkem" Julií Roberts drží v rámci své škatulky vyšší standard, zatímco satira rozmarných hollywoodských hvězd (režisérů, producentů, novinářů) si vylamuje zuby na tuctovém stereotypu, zvýrazněném ještě (lascivní) situační komikou. Korunu tomu nasazuje křečovitě umělé finále s promítáním "opravdového" filmu a potleskem vestoje (plus s vtípky o délce penisu). ()

Galerie (45)

Zajímavosti (6)

  • Gwen používá v hotelích krycí jméno "Holly Golightly". Catherine Zeta-Jones si tuto praktiku chtěla vždy v reálném životě zkusit. (PußyMagnet)
  • Billy Crystal napsal původně roli Eddieho pro sebe, ale když se režie chopil Roth, dostal Crystal roli publicisty Leeho. (PußyMagnet)
  • Julia Roberts měla původně hrát hlavní ženskou roli, sama ji ale odmítla, protože ji více oslovila ta vedlejší. [Zdroj: Filmserver.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama