Reklama

Reklama

Zpověď královny střední školy

  • USA Confessions of a Teenage Drama Queen (více)
Trailer

Obsahy(1)

Šestnáctiletá Mary Steppeová touží být hvězdou a trvá na tom, aby ji oslovovali Lola. Je naštvaná, protože se musela s matkou a bratrem odstěhovat z New Yorku na předměstí Dellwoodu v New Jersey, což je v jejích očích absolutní kulturní pustina. V nové škole se její kamarádkou stane nepříliš populární Ella Gerardová, protože stejně jako Lola miluje skupinu Sidarthur. Hned první den se Lola dostane do konfliktu s místní hvězdou Carlou Santiniovou a jejich vzájemná nevraživost se ještě prohloubí, když získá hlavní roli ve školní hře. Vzápětí se dozví, že se její oblíbená skupina Sidarthur rozpadla. Škodolibá Carla Lole prozradí, že má lístky na jejich poslední, beznadějně vyprodaný koncert. Lola, protože se nechce shodit, jí tvrdí, že také má vstupenky. Věří, že se jí s Ellou podaří koupit je od překupníků před halou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

numi 

všechny recenze uživatele

Po první půlce, která je tak neuvěřitelně plochá, pitomá, nezábavná a dokonce i nedějová (už ani naší hrdince nikdo neháže klacky pod nohy a vše ji krásně vychází), naštěstí přijde opilý rocker a s ním i troška zábavy a otevře se tak cesta k závěrečné půlhodince, která místy dokáže i pobavit. Jediným plusem celého filmu je tak Lindsay Lohan, která působí neuvěřitelně pozitivním a sebevědomým dojmem a dokazuje, že má budoucnost i v jiném žánru než jsou stupidní komedie pro teenagery. Sice zatím tento trend nezměnila, ale snad to jednou přijde. První hvězdička je pro ní a půlka druhé je pro toho rockera, co šlape Shakespearovi na paty... [květen 2006] ()

Sireen 

všechny recenze uživatele

Ne, ne, NE! Tohle prostě nefunguje. Jakožto milovnice Disney filmů, pravidelná sledovatelka Soy Luny a podobných věcí a milovnice PLL jsem si myslela, že zkouknout tohle bude hračka. Spletla jsem se. Lindsay Lohan je nepochybě taletovaná herečka, což nakonec ukázala už ve filmech jako Freaky friday, nebo právě ty zmíněné Mean girls... ale tady to ani ona nezachrání. Hudba neposlouvhatelná, děj nudný a poměrně tuctový, klišé to jen přetéká a děj je tak stupidní, že scénáristi museli být buď opilí nebo deprimovaní po prožití nějakého těžkého šoku. Je mi líto, ale nebýt pár ucházejících momentů a ne-zrovna-špatných herců, letělo by to rovnu do odpadu. ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Barvičkami přepatlaná hrůza plná afektovaných jedinců a psychedelické stylizace, která nutí diváka k úvaze, co asi členové štábu při natáčení a postprodukci brali. Očividně to musela být síla a měli by s tím přestat: hlavně kvůli těm retardovaným dětem, které jsou jedinou představitelnou cílovou skupinou téhle stupidity. Hvězdičku uděluji za všechny scény, ve kterých není sweetheart Lindsay. ()

Káronoš 

všechny recenze uživatele

K charakterizování tohoto filmu mě stačí 2 slova: TEEN SHIT! Naprostá blbost, která nemá žádný smysluplný příběh a zápletku. Co mě ale nejvíce znepokojovalo byl pukus hrát na city, který absolutně nevišel. Vtip zde působil trapně a herecké výkony nestojí za starou bačkoru. Možná Adam Garcia měl semtam nějaký náznak herecké dovednosti, ale to je vše. Důvod proč dávám 1* je KRÁSA Megan Fox, která ikdyž hrála mizerně, pořád je šíleně svůdná a děsně rajcovní. Hodnocení: 2/10 ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele

Manželka hlásí "Pustím si film" a jelikož já chudáček malej, vyrózou zklácenej, jsem pozbyl rychlosti a mrštnosti, skončil ovladač v jejích rukou a začalo tóčo barevnosti, pubertálnosti, blbých keců a naivnosti. Zmohl jsem se jen na bezmocné hekání z gauče. Ale světlé chvilky to mělo, když mé 36,9 °C hořící čelo mi dovolilo ty kunhúty Lohanovou a Foxovou si představovat v jiných příležitostech :-) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno