Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Willow, legendárny čarodejník sa vracia v novom seriáli zasadenom o veľa rokov neskôr po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom filme. Vedie skupinu nevšedných hrdinov na nebezpečnej záchrannej výprave svetom, ktorý prekonáva ich najdivokejšie predstavy. (Disney+)

Recenze uživatele d.p.1 k tomuto seriálu (2)

Vichry (2022) (E01) 

Máte rádi místy (jenom místy) dobré herecké výkony, ale špatně napsaný příběh s nevhodně zvolenými postavami? Máte radi indoktrinaci ve stylu Disney po roce 2016? Máte rádi, když se tancuje na hrobu kdysi dobrých filmů a dělá se z jejich moderního pojetí nekoukatelná sračka? Tak koukněte na Willow, pořad u kterého máte pochyby, proč si vlastně to předpladné D+ ještě platíte! ()

Velký Aldwin (2022) (E02) odpad!

Představte si svět, kdy by se zcela nemístně pomlouvala jablka. Spousta lidí by říkala, jak jsou hrozná, nenáviděla by je, ale vy byste přitom měli jablka rádi.. Řekli byste si, s těma lidma nesouhlasím a šli byste si koupit jablko k prodejci jablek. Koupili byste si jablko a prodejce by Vám řekl, děláte dobře, jste lepši než ty nenávistní podivní a pomlouvači jablek. Pak by Vám prodejce řekl, kupte si další jablko.. no a i když ho moc nechcete, tak si ho koupíte, abyste podpořili to pro jablkové klima. No a pak Vám prodejce řekne, že má pro Vás další super jablkové pokrmy, jako jablkový guláš, jablkovou tlačenku, jablkovou kuřecí polévku, jablkovou koprovku a jablkové špagety... a dalších 10 věci, kde jablka vůbec nejsou potřeba. A vy byste řekl, no ale já tohle nepotřebuju, jablka mám rád, ale nemusím je mít všude, nenuťte mě jablka. BOOM a prodejce by Vás označil za bigota co šíří nenávist proti jablkům, protože nechete jablka úplně všude, včetně míst, kde nedávají smysl a cancel kultura by Vás vyloučila z jejich povýšenckého světa, kde se opájí vlastní nadřazeností nad ostatními.. A tak je to se soudobou WOKE propagandou. Nejste rasista, nemáte problém se sexuálními ani jinými menšinami, chápete, že každý se narodil nějak, ale když to do Vás cpou horem dolem, přestane Vám to chutnat.. a pak jste bigot. Ano, tak tohle přesně dělá Disney.. ()

Reklama

Reklama