Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pavlovi (Jakub Prachař) sice táhne na čtyřicet, ale stále ještě úplně nedospěl. Bydlí s mámou a chybí mu odvaha dělat v životě to, co by ho skutečně naplňovalo. Tu získá až ve chvíli, kdy potká svou dětskou lásku Terezu (Tereza Ramba) a prožije s ní dobrodružnou noc. Tereza však není připravena opustit svůj dosavadní život pro někoho, kdo podle ní není opravdový chlap. Pavel se tedy rozhodne se přesně takovým chlapem stát. Přihlásí se na výcvikový tábor v Tatrách vedený Weisnerem (Ondřej Sokol), který vyučuje vše od sekání dříví po svádění žen. Podaří se Pavlovi překonat sama sebe a stát se chlapem, po kterém Tereza touží? (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (154)

Fionor 

všechny recenze uživatele

Chápu, že filmu jde o to karikovat toxickou maskulinitu a potřebu mužů si neustále dokazovat chlapáctví, i když nemusí, ale bohužel se zastavil na půl cesty. Stojí rozkročený mezi klasickou romantickou komedií a filmem s poselstvím a nedokáže být ani jedním. Což je škoda, protože romkom zaměřený na muže, který by bořil stereotypy, tu chybí... ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Podivný miš maš průměrně blbého českého filmu a dobrodružného strhujícího filmu. Mohla to být paráda: sympatický hrdina Prachař, skvělý Sokol, překrásná příroda, divá zvěř, Terezka jako ozdoba a překrásná scéna s medvědem a pokora k přírodě. Bohužel do toho nějaký český chudák musel vmíchat nesympatickou matku s autistickým chlapečkem a podobně trapné artové snahy či telenovelácké pindy nespokojené ženské. Kdyby to bylo víc napínové a víc vtipné, mohla to být pecka. Zůstala jen romantika a sem tam pěkná scéna především díky přírodě. ()

Reklama

vinducha 

všechny recenze uživatele

Film vystavěný tak , že se člověk nemá čas ani chvilku nudit . Je tam i docela dost slušně vtipných hlášek . Ale , je tu opět 1 velké ale , u T.Ramby mám poslední dobou ten samý problém jako u E .Křenkové , holky to vás učitelé na konzervatoři neučili tu výslovnost , nebo na to prostě jen jebete. Zas tak vykouřenej ještě nejsem , abych musel zpětně přemýšlet , co jsi v té předchozí větě vlastně prohlásila a co tím bylo míněno. A to jsem rodák z KH , středočeský kraj , jakoše bich český rosumět měla. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Film za filmem Jakub Prachař dokazuje, že není dobrý herec. Tvůrci filmů a seriálů, kteří ho obsazují, u něj hledají nějaký dosud skrytý talent, kterým překypoval jeho dědeček a disponuje jeho otec (hlavně v divadle). V tomto filmu tento talent zůstal dále utajený, opět to byl od něj prkenný, bezvýrazný projev. Ovšem, abych mu nekřivdila, ani ostatní postavy a jejich ztvárnění nebylo rozhodně hodno oslavování. Ramba klasicky taková nijaká, trošku uřvaná a hysterická, Sokol a jeho instruktor lehce prohlédnutelný a zkušenému divákovi jsou jeho "zásluhy a ocenění" hnedka jasné. Ostatní postavy spíše do počtu, žádná z nich nebyla nezapomenutelná. Co se příběhu a děje týče - očekávala jsem víc. Více výcvikového řádění, více extrémních situací, více vtipu, více všeho. Jediné, co lze kladně hodnotit, je krásné prostředí Tater. ()

hero_bk odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné, co by dávalo smysl, by bylo to, kdyby scénář napsala Agáta Hanychová jako pomstu Prachařovi. Na tom filmu je špatně úplně všechno. Komedie? Humor 0. Dobrodružný? Napětí 0, děj -100, reálnost 0, záběry přírody OK. Herci nemají, s výjimkou Sokola, co hrát, ale vlastně ani ten není nějak dobře napsanou postavou, protože jeho karikaturnost a chvastounství je patrné od prvních sekund, co se objeví na obrazovce, takže vývoj postavy vlastně není nijak překvapivý. Casting? Tragédie. Snaha nacpat tam co nejvíc známých tváří do naprosto nesourodých postav (Remundová jako sestra Prachaře je fakt úlet). Dětští herci a dospělí herci si absolutně nejsou podobní. Zbytečnost nejhrubšího zrna. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (5)

  • Při natáčení scén s medvědem bylo zvíře za plůtkem s elektrickým proudem. Herci uvedli, že poslední den natáčení zjistili, že v něm žádný proud nebyl. (Olík)
  • Pavel (Jakub Prachař) na kurzu v Tatrách skočí do řeky zachraňovat kamaráda, přičemž potopí starší fotoaparát, který rozhodně není vodotěsný, ale později s ním fotí dál. (blondak16)

Reklama

Reklama