Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pavlovi (Jakub Prachař) sice táhne na čtyřicet, ale stále ještě úplně nedospěl. Bydlí s mámou a chybí mu odvaha dělat v životě to, co by ho skutečně naplňovalo. Tu získá až ve chvíli, kdy potká svou dětskou lásku Terezu (Tereza Ramba) a prožije s ní dobrodružnou noc. Tereza však není připravena opustit svůj dosavadní život pro někoho, kdo podle ní není opravdový chlap. Pavel se tedy rozhodne se přesně takovým chlapem stát. Přihlásí se na výcvikový tábor v Tatrách vedený Weisnerem (Ondřej Sokol), který vyučuje vše od sekání dříví po svádění žen. Podaří se Pavlovi překonat sama sebe a stát se chlapem, po kterém Tereza touží? (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (153)

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Poznámka: Bloudit po lese, není dobrý nápad. Najděte potok, a pak jděte po jeho proudu. Poznámka: Nejsem si jistý, kdo koho vlastně lovil. Či kdo koho zachraňuje. 🤔 Poznámka: Ty děti si mohli odpustit. Opravdu se to tam nehodí. Film má být o něčem jiném. Takže: instruktor super. A to jeho odhalení je také super. 😄 Zajímavý nápad na scénář. Hvězdiček 3 ()

motyka52 

všechny recenze uživatele

Dám tomu dvě, protože si myslím, že film, jehož "příběh" je totálně vycucaný z prstu a nedává vůbec žádný smysl, si víc nezaslouží. Tím spíš, ža zrovna nehýří ani vtipnými momenty. A potenciálně zajímavé scény (medvěd) zabíjí naprosto rutinní režií. Přesto ale musím říct, že se mi na to nekoukalo tak špatně jako na některé jiné rádobykomediální sračky z posledních let. Za nikoho mi nebylo trapně, Prachař a Sokol jsou OK a Terezka je tady nejvíc cute minimálně od koupací scény v Bobulích (nebo šukací scény v Rafťácích, vyberte si). Na hodinku a půl zabití času v letním kině to bohatě vystačí. ()

Reklama

fafejt001 

všechny recenze uživatele

ŠKODA .  Promarněná  příležitost . Prvních  asi  20  minut  ušly .  Pak  se  to  nějak  zvrtlo  v  podivnou  trapnou  podívanou . Vlastně  nepodívanou . ALE    Bareš ,  Chýlková ,  Ramba  a  rodina  Pavlíka  dobře  zvolené .  Bohužel   ubohý  scénář ,  nic  nenabídl  těmto  hercům . Trik  s  medvědem  fajn  a  Ramba  v  bahně  -  drsnéé .  Dobrá  tedy  ,  dám  dvě * * .  Jo  a  Sokol  téměř  nevěrohodný  . Působil  spíše  srandovně . ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Po delší odmlce návštěva kina na ryze českou komedii, kdy nás neodradila zdejší alaramující čísla, jež bych mile rád vyvrátil. Nejde o žádný šlágr, co budu kdy chtít vidět znovu, ale schází se tu mnoho milých aspektů, co nám v tom našem českém rybníčku chybí a už jen kvůli tomu bych komedii, co je spíše tou opravdu decentně dobrodružnou, nikoli pouze romantickou, vůbec takhle nezatracoval. A i ten jinak prkenný Prachař odvedl slušnou práci. [viděno v Cinestar Plzeň 25.3.2023] ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Další tuzemské něco, které vlastně není vůbec ničím. Tohle ploché hledání chlapa v nesympatickém Jakubu Prachařovy není ani komedie (dělal jsem si poctivě čárky, kolikrát jsem se upřímně zasmál a na konci jsem napočítal jednu), ani romantika (jasně, vezmou se a budou šťastní až do smrti), ani dobrodružství (a nepomůže tomu ani medvěd, ani Tatry, ani po poslední dírku utáhlé pohorky), ani nic jiného. Buď chlap! je, protože ho někdo natočil a tím to celé taky končí. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (5)

  • Jakub Prachař (Pavel) uvedl, že film je v zásadě o ženách a jejich problémech a měl by mít spíše název „Buď ženou!“. (Olík)
  • Pavel (Jakub Prachař) na kurzu v Tatrách skočí do řeky zachraňovat kamaráda, přičemž potopí starší fotoaparát, který rozhodně není vodotěsný, ale později s ním fotí dál. (blondak16)
  • Pavel (Jakub Prachař) před každým pořízením snímku fotoaparátem na kinofilm převine páčkou film na nové políčko. Takto ale žádný fotograf nefotí – film posouvá hned po pořízení předchozího snímku. (blondak16)

Reklama

Reklama