Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pavlovi (Jakub Prachař) sice táhne na čtyřicet, ale stále ještě úplně nedospěl. Bydlí s mámou a chybí mu odvaha dělat v životě to, co by ho skutečně naplňovalo. Tu získá až ve chvíli, kdy potká svou dětskou lásku Terezu (Tereza Ramba) a prožije s ní dobrodružnou noc. Tereza však není připravena opustit svůj dosavadní život pro někoho, kdo podle ní není opravdový chlap. Pavel se tedy rozhodne se přesně takovým chlapem stát. Přihlásí se na výcvikový tábor v Tatrách vedený Weisnerem (Ondřej Sokol), který vyučuje vše od sekání dříví po svádění žen. Podaří se Pavlovi překonat sama sebe a stát se chlapem, po kterém Tereza touží? (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (154)

CaladanChmur 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, naši současní herci už nemají takovou sílu jako jejich starší generace, ale na jejich obhajobu musím prohlásit, že tohle by nezachránil ani Tom Hanks, Sandra Bullock a Brad Pitt dohromady...je to opravdu hodně slabé.  A hodně mě prudí jakákoliv snaha naší kinematografie, která vede k tomu, že není originální. Moc si přeji aťse zrodí nový Forman a nebo Menzel. A pryč s Jákly a Samiry a jim podobnými.... ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Dobrodružné to není a komedie také ne. I když, jednou jsem se přiznávám usmál a to u německého turistického komanda nordicwalkařů... Jinak to bylo trapné, afektované a velmi špatné. Kdy už natočí někdo solidní českou komedii ptám se. Zatím je to děs běs. Jediné u čeho mé srdce zaplesalo byla přítomnost Terezy, je z ní fakt krásná ženská a je jí strašně škoda v těchto hrůzách. Prachař ml. se naopak v současných komediích pevně usadil, ale na rovinu - více mu sedí pořady typu Inkognito nebo Máme rádi Česko.  Tu kupu debilností snad nemá ani cenu postupně rozebírat. Jako vlastník foťáku Practica L2 dobře vím, že foťák po utopení v řece nefotil. A moc bych se divil že Prachař měl nějakou gopro vodotěsnou verzi. Medvěda ani nebudu komentovat...  Dávám za jednoho zeleného medvídka od Pedra. A stejně jako medvídci Pedro nejsou tak dobré jako ty od Hariba, stejně tak podivnou chuť měl i tento počin. * ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Další tuzemské něco, které vlastně není vůbec ničím. Tohle ploché hledání chlapa v nesympatickém Jakubu Prachařovy není ani komedie (dělal jsem si poctivě čárky, kolikrát jsem se upřímně zasmál a na konci jsem napočítal jednu), ani romantika (jasně, vezmou se a budou šťastní až do smrti), ani dobrodružství (a nepomůže tomu ani medvěd, ani Tatry, ani po poslední dírku utáhlé pohorky), ani nic jiného. Buď chlap! je, protože ho někdo natočil a tím to celé taky končí. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Námět je skvělý, ale provedení je tak nudné a nijaké, že jsem jen kroutil hlavou. Přitom pěkný vizuál, průměrní herci, ale vše tak povrchní. Konec s medvědem vyloženě k pláči. Tereza Ramba jako vždy nesnesitelná. Vtipy z výprodeje. Tvůrci diváky velmi podcenili. Když porovnám CZ komedie z 90. let a dnešní, tak mi oči krvácejí. Klesáme níž a níž. Za Jakuba Prachaře jedna hvězda. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Za mě rozporuplný film. Samotný námět je OK, Prachař stále žije u své matky a když potká svou dětskou lásku, tak se rozhodne být chlapem. Ale v okamžiku, kdy bych čekal smršť vtipu při zocelování mužů v Tatrách, tak naopak filmu dojde dech. Překvapivě se hlášky nekonají, většina postav z tábora takřka mžikem mizí. Na druhou stranu dětské flashbacky a vztah k tátovi jsou vlastně fajn. I tak to tento mix prostě u mě na více než dvě hvězdy nedotáhne. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (5)

  • Při natáčení scén s medvědem bylo zvíře za plůtkem s elektrickým proudem. Herci uvedli, že poslední den natáčení zjistili, že v něm žádný proud nebyl. (Olík)
  • Jakub Prachař (Pavel) uvedl, že film je v zásadě o ženách a jejich problémech a měl by mít spíše název „Buď ženou!“. (Olík)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno