Reklama

Reklama

Zamilován

  • Československo Zamilovat se (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zamilován je zářný příklad kouzla, které vznikne, když se ve výjimečném filmu sejdou dvě největší a nejzářivější hvězdy Hollywoodu! Držitelé ceny Akademie Robert De Niro a Meryl Streepová si poprvé společně zahráli ve filmu Lovec jelenů. Ve filmu Zamilován je uvidíte v rolích Franka Raftise a Molly Gilmorové, dvou obyčejných lidí, kteří se potkají nejprve náhodou a pak úmyslně... Jen jediná věc stojí mezi Frankem a Molly a jejich novou krásnou láskou: ani jeden z nich není svobodný. Dokonalé soudobé dilema živě a citlivě nastolené jak De Nirem a Streepovou tak i ostatními účinkujícími herci. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Chrysopras 

všechny recenze uživatele

Bob a Meryl. Meryl a Bob. To je pěkná kombinace, na kterou se moc dobře kouká a přepadla mě až trochu nostalgie, že tahle výborná herecká generace spěje pomalu do důchodu. Příběh zajímavý, snad jen mi chybělo větší vtažení těch manželských partnerů do děje - vyznělo to trochu ploše a jednoduše ( ikdyž vnitřní boj hlavních postav tam byl zřetelný ). ()

venison 

všechny recenze uživatele

Po stopách Meryl Streep aneb co mi z její tvorby uniklo.. Romantické drama "Zamilován" je naprosto obyčejný a běžný příběh ze života.. On - ženatý, dvě děti, spokojený rodinný život se stabilní kariérou stavebního inženýra. Ona - vdaná, bezdětná, budující kariéru. Ani jeden neplánuje změnu svého života a přesto se stane. Náhodně se potkávají a přiživují jiskru z jejich setkání ve vášnivý plamen lásky.. Režie je vynikající, citlivá a chodí kolem čerstvého páru po špičkách, zachycuje jemnou formou skrývané štěstí zralé lásky.. Fascinuje mě, jak oba hlavní herci dokáží vystihnout rozpoložení jejich postav i beze slov.. Zároveň film "Zamilován" ukazuje tíhu zodpovědnosti vůči jejich nejbližším a tlumí tak jejich náhlé štěstí. Skvěle zachyceno.. ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Pokud se v jednom filmu sejdou Robert De Niro a Meryl Streep, tak je mi úplně jedno, zda se jedná o 6 hodinový postapokalyptický muzikál nebo o pohádkové fantasy pro tříleté haranty. Chuť k projekci mám i tak. A tohle je romantika jak má být. Ošuntělá sentimentální replika "Miluju tě" tu naštěstí zazní jen jednou a atmosféra je naprosto fantastická. Ústřední duo dostalo právem ocenění za své herecké projevy a já jsem nadmíru spokojen. 80% ()

Josefin 

všechny recenze uživatele

Moc krásně citlivě natočeno, perfektní scénář. Je tam ta správná jiskra mezi M. Streep a R. De Niro to opravdu dělá hrozně moc. Pro mě určitě lepší než Madisonské mosty. Žádné jadrnné slovní vyjadřování jak bývá zvykem. Osudová láska a vše je tak složité. Všechno to dýchá atmosférou 80 let dvacátého století, tím je to ještě hezčí. Bývám z toho na měko, a tak nemůžu jinak a dávám 5 * ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Působivá, nesmírně citlivá romance, která nepotřebuje úžasný scénář, ani chytře použité kamerové filtry na to, abyste se od ní za tu hodinu a půl neodtrhli. Někdy prostě i nijak invenčnímu režisérovi postačí dvě herecké osobnosti, které film utáhnou na svých bedrech. V případě Falling in Love přesně k tomuto dochází, stačí krátký pohled do očí Boba a Meryl a dojde vám vše. Je to jako by jste ani nesledovali filmový příběh, ale byli svědky skutečné zamilovanosti, která ženatému muži se dvěma syny a vdané ženě zkomplikuje život. Podobně emotivní, ale přitom nijak lacině přehrávaný, film jsem už dlouho neviděla a mám pocit, že zase dlouho neuvidím. A i když jsem původně chtěla dát nejvyšší hodnocení, závěr byl oproti předchozímu pomalému citlivému průběhu tak rychlý a tak úžasně happy, že se mi čtyři hvězdičky nakonec jeví jako spravedlivější. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (11)

  • Několik týdnů nočního natáčení bylo stráveno ve stanici metra Grand Central Station v New Yorku. Štáb mohl natáčet pouze po dobu 7 hodin mezi špičkami provozu metra. (jezurka42)
  • Meryl Streep a Robert De Niro se spolu na plátně objevili již v roce 1978 ve válečném dramatu Lovec jelenů, za které Meryl získala svou první nominaci na Oscara. Robert De Niro si právě po Lovci jelenů přál natočit další film s Meryl Streep. (Krouťák)

Reklama

Reklama