Reklama

Reklama

Zamilován

  • Československo Zamilovat se (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zamilován je zářný příklad kouzla, které vznikne, když se ve výjimečném filmu sejdou dvě největší a nejzářivější hvězdy Hollywoodu! Držitelé ceny Akademie Robert De Niro a Meryl Streepová si poprvé společně zahráli ve filmu Lovec jelenů. Ve filmu Zamilován je uvidíte v rolích Franka Raftise a Molly Gilmorové, dvou obyčejných lidí, kteří se potkají nejprve náhodou a pak úmyslně... Jen jediná věc stojí mezi Frankem a Molly a jejich novou krásnou láskou: ani jeden z nich není svobodný. Dokonalé soudobé dilema živě a citlivě nastolené jak De Nirem a Streepovou tak i ostatními účinkujícími herci. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Chrysopras 

všechny recenze uživatele

Bob a Meryl. Meryl a Bob. To je pěkná kombinace, na kterou se moc dobře kouká a přepadla mě až trochu nostalgie, že tahle výborná herecká generace spěje pomalu do důchodu. Příběh zajímavý, snad jen mi chybělo větší vtažení těch manželských partnerů do děje - vyznělo to trochu ploše a jednoduše ( ikdyž vnitřní boj hlavních postav tam byl zřetelný ). ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Wow. Koukla jsem se na další film s mojí nejoblíbenější hrečkou - Meryl Streep. Myslím, že jinak než skvěle ani nic zahrát nedokáže. Opět tedy nezklamala. Ani Robert De Niro nebyl špatný a těm dvěma to jako dvojici nesmírně slušelo. Teď něco k filmu samotnému. Meryl nemá vyloženě špatné filmy, všechny jsou dobré, ale tenhle byl z té pomyslné špičky. Celý příběh nebyl nijaký velkolepý (nemůžu najít ta správná slova), byl takový prostý a tím právě tak nádherný, emotivní a krásný. I když Frankova manželka je sympatická, prostě to přejete postavám Meryl a Roberta. Ten jejich vztah je totiž tak krásný a čistý, prostě vás dostane. Tleskám, dokonce slzička ukápla. ()

Reklama

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Příběh o shodě okolností, která se zvrhne v v krásnou a smyslnou lásku, která se snaží zadržet své touhy a hranice, ale je na to příliš pozdě. Láska nikdy neumírá. Tady se to podařilo skvěle natočit. Herci - DUO - ROBERT DE NIRO a MERYL STREEP se opět činili, jako by to byla už jen povinnost. Nicméně opravdu hráli dobře. Tento film vystihuje lásku také trochu jinak. Vystihuje, jak může být láska tak moc nevyspitatelná. Celý život si s námi hraje a dělá si co chce. Nebylo to ale úplně nejdokonalejší a nejláskyuspokojivější. ____ JIní zahejbají a prochází jim to. ____ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

"Pracujete ve městě? - Ne, jsem vdaná" Civilní romantika, která se už často nevidí. Muž a žena se potkávají na cestě vlakem do New Yorku a v jejich srdcích roste láska. Oba však mají partnery, on i děti. Není tu silný hudební motiv ani osud postavy jako v Love Story, ale jsou tu dvě skvělé postavy, které dokážete pochopit díky lidskému uchopení obou představitelů, kteří září jako zamilované duše stojící v pohybujícím se davu na Park Avenue. Robert De Niro i Meryl Streep jsou jedineční, nejsou nádherní ani neodolatelní, ale jsou jako lidé, které znáte a máte rádi. I režisér, Ulu Grosbard pojal celou romanci velmi citlivě a bez zbytečných okras a emočního vydírání. Dost tomu pomáhá i scénář, který vytahuje jednoduché, až zamilovaně citlivé momenty s odlehčujícím humorem, který ani na minutu nepřekáží. Zamilovat se aneb jak šel čas s dvěma lidmi, co se milují, ale nemohou být spolu... Chvílemi mi to připomnělo civilní pojetí a vtip filmu Bosé nohy v parku... "Jste moc hezká."-"Jsem moc vdaná." ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Perfektni romanticky drama. Zadna komedie, zadny pubertaci, proste dospelej chlap a dospela zenska, on zenatej, ona vdana, v manzelstvi spokojeny, ale jednoho dne se potkaj a zamilujou. Vse navic pojaty prijemne realisticky, az teda na fakt, ze se vzdy desnou nahodou potkaj ve stejnym metru. Jinak k tomu neni moc co rikat, dej nedej prijemne odsejpa, pohodova hudba a skvely a zaroven sympaticky herci. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (11)

  • Meryl Streep a Robert De Niro se spolu na plátně objevili již v roce 1978 ve válečném dramatu Lovec jelenů, za které Meryl získala svou první nominaci na Oscara. Robert De Niro si právě po Lovci jelenů přál natočit další film s Meryl Streep. (Krouťák)
  • Meryl Streep obdržela za film cenu Davida di Donatella v Itálii a Robert De Niro cenu Sant Jordi ve Španělsku. (Krouťák)

Reklama

Reklama