Reklama

Reklama

Byl jednou jeden... život

(seriál)
  • Francie Il était une fois... la vie (více)

Epizody(26)

Zveme vás na dobrodružný výlet za poznáním lidského těla. V tomhle animovaném seriálu se dozvíte, jak fungují buňky, srdce, mozek a všechny další tělesné orgány. (Netflix)

Recenze (552)

Nuf 

všechny recenze uživatele

Jeden ze seriálů mého dětství. Dodnes když se řekne Byl jednou jeden život vzpomenu si na tu dobu a pocit kdy jsem se těšil na další díl Magionu (nebo Vegy) abych mohl sledovat další dobrodružství mých nejoblíbenějších hrdinů z "letky bílých krvinek". Opravdu úžasná propracovanost, forma a hlavně nápaditost, kterou se zde představuje lidské tělo a jeho problémy dětskému divákovi. ***** ()

Lindiště 

všechny recenze uživatele

Výborný příklad toho, jak prezentovat poznatky a učivo zábavnou formou. Perfektně propracovaný systém, kde každá součást těla je znázorněna určitou postavičkou a přehledně znázorňuje svoji funkci. Ještě si pamatuji, jak jsme se téměř na každé hodině biologie (na gymnáziu) dožadovali jednotlivých epizod. Obvykle nám bylo vyhověno. ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Tohle je parádní! Jako člověk "skoro z oboru" jsem tímhle nadšená. Provázelo mě to celé dětství a ráda se na to dívám, jak bílé krvinky řežou do těch hnusných parazitů se špičatými nosy,jak červené krvinky nosí molekuly kyslíku na zádech...je to poučné, pobaví, pro děti snadno pochopitelné, nemá to chybu.. ()

Jenislávek 

všechny recenze uživatele

S tímhle seriálem jsem se setkal v období, kdy jsem se učil na maturitu biologii :D musím říct, že bylo velice krásny číst si několik dní o krvi a potom vidět tyto epizody :) rád bych řekl, že díky tomuto seriálu jsem odmaturoval z biologie nakonec za 1, ale u zkoušky dospělosti sem si vytáhnul prokaryota :D no nicméně je toto veice krásná a působivá záležitost :) ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Seriálová animovaná učebnice (nejen) pro nejmenší o tom jak vlastně lidské tělo funguje. Mnoho informací ohledně biologie člověka jsem čerpal právě z tohoto seriálu. Rád vzpomínám na chvíle na základní škole a hodiny biologie s následným promítáním tohoto poučného "seriálu", ach kde jsou ty časy. | Průměr všech 26. epizod: 80% (4*) | ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Epizóda Kostná dreň nebola na Českej televízii nikdy odvysielaná. Vyšla až na DVD s dabingom od BH Promo. (D1705)

Související novinky

Rudý Baron, Geronimo a Zlatý Míč

Rudý Baron, Geronimo a Zlatý Míč

28.05.2006

Tomu se říká zajímavá sešlost, pravda? No a to ještě vůbec není všecko (ale o tom později). Když se řekne francouzský animovaný film, napadne vás pravděpodobně nejdřív Tintinova dobrodružství, Byl… (více)

Reklama

Reklama