Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kamarádi Slim (Stephen Dorff), Otis (Clé Bennett) a Frank (Steven McCarthy) a jejich kamarádka Alex (Karen Cliche) mají v životě jedinou vášeň: rychlost. Na snowboardu i na bruslích se mění v partu, která vyznává maximální riziko: jejich heslem je rychlost a drzá odvaha. Proč své schopnosti neuplatnit k vlastnímu obohacení a zábavě jako bankovní lupiči? Nevšední kvartet zjišťuje, že díky svým schopnostem má šanci uniknout těžkopádné oficiální spravedlnosti. Plány čtveřice jsou stále odvážnější a jejich útěky stále smělejší. Slim vymyslí šíleně odvážný plán, který má všem vytřít zrak: podniknout pět po sobě následujících loupeží v pěti dnech se ziskem 20 milionů dolarů. A potom jít od toho... Jenže nic není tak snadné, tak se to zdá z nadhledu snowboardu. Kamarádi se musejí poprvé vážně utkat s policií - a s mafií! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

Libb 

všechny recenze uživatele

Lehčí akce, nenamáhá mozek, ale na druhou stranu mně ten film nepřišel ani jako úplný odpad. Prakticky jsem nepotřeboval tlačítko pauza, což u mě docela dost znamená. Jsou zde scény, které mají spád, je na co se dívat. Nečekejte ale žádná moudra, jako vystřižená z Kmotra! Je to jednoduše oddechovka, po jejímž shlédnutí jsem neměl pocit, že by to byl ztracený čas, na druhou stranu nemám nutkání si ten film hned pustit znovu. Doporučuju po pracovním dni v podvečer, pokud nemáte nic lepšího na práci ()

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Pokud přehlédnu všechno co dělá dobrý film dobrým filmem, tak bych asi měl dát 5 hvězdiček, ale to já nepřehlédl, a tak mi na tomto filmu nepřišlo dobré skoro nic, pravdu jedna věc ano. Hrozně se mi líbil naklaďák postavený jen na jednu stranu kol a za to je ta 1 hvězdička a ta druhá je za to, že většina postav byli fakt tupci k pohledání. ()

Reklama

pavont 

všechny recenze uživatele

Priznajme si to Gerard Pires nie je reziser na celovecerne filmy. Aj vo svojomm poslednom filme Sky fighters dokazuje, ze by mu mozno sla lepsie dokumentaristika. Dej sa neda povazovay za nic viac ako zhluk kvazi akcnych scen. Dialogy si snad vycucal z prstu ked mal dlhu chvilu. Dorffa mam rad ale tiez nepredviedol extra vykon. Na viac ako na 3* to nema. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Nejlepší scéna z celého filmu probíhá při úvodních titulcích. Útěk z vyloupené banky na kolečkových bruslích je suverénně nejoriginálnější akční sekvencí. Pak se toho děje ještě docela dost, ale už to není taková pecka. Scénář je klasicky béčkově nesmyslný, postavy jen letmo nahozené a nevýrazně zahrané. 50%, tři hvězdičky dávám čistě s přihlédnutím k tomu, že se vyrojilo příliš podstatně horších „extrémních“ filmů. ()

Netinka 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem si oblíbila hlavně proto, že zločinci jako v klasických filmech nejsou potrestání a spíše jsem fandila jim než druhé straně. Zločinci opravdu zločin berou jako sport a každý další zločin je pro ně tvrdý výcvik jak v bazéně tak například na kolečkových bruslích. Je to odpočinkový film, kde lehčí akce nezatíží mozek a je na co koukat. Doporučuji pustit si třeba večer po náročném dni, určitě tím nic nezkazíte. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama