foto

Jan Paul

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 Přes prsty
TvMiniUni: Zloděj otázek
2018 Sklep
2017 Špína
2014 Na druhý pohled (TV film)
Všiváci
2010 Bloudím
2009 Pokoj v duši
2004 Posun (studentský film)

TV seriály

2013 Nevinné lži (TV seriál)
Hvězdička (S01E04)
PanMáma (TV seriál)
Konečně spolu (E16)
Vetřelec (E15)
Prsa na zkoušku (E14)
další epizody (16)
2011 Comeback (TV seriál)
Slepák (S02E21)
Snad to vyjde příště (S02E20)
Francouzská restaurace (S02E19)
další epizody (6)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Podraz (S02E16)
Slušný chlapec (S02E15)
Messenger (S02E14)
další epizody (5)
2010 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Vesnická balada (S02E09)
Otázka víry (S02E06)
Nenávist (S02E05)
další epizody (7)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Chladnokrevně (S01E03)
Záchvěv lidskosti (S01E01)

Dokumentární

2020 Psí láska
2017 Nejsledovanější
2015 Jednou nohou v absolutnu (TV seriál)
Elementární film (E07)
2014 Adopce: Konkurz na rodiče
2011 Film jako Brno (studentský film)
2009 Benedikto! aneb Jak jsme vítali Josepha Ratzingera
2008 Ježíš je normální!
2007 Život v peří
2006 (studentský film)
2005 Prodáno (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky