Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Únosci zveřejňují první video natočené s unesenými dívkami. Schází se krizový štáb, Leona čelí tlaku rodičů i nadřízených. V centru Prahy se uskuteční hon na muže podezřelého z vazby na únosce. Obstojí přátelství obou dívek v drsných podmínkách zajetí? Jaké rodinné tajemství odhalí Leonina sestra Monika? (Voyo)

Recenze (13)

MirkaP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli repliky v seriálu psal tentýž jedinec, který sem napsal popis dílu, už se nedivím, že jsou prkenné. Tu větu s vazbou jsem si musela přečíst opakovaně. Není to vězeňská vazba, je to vazba jako vztah 🤦. No a k těm vztahům - že matka je sestra bylo jasné už v prvním díle, takže kdo se teď diví, ztratil se v dubových prknech předchozích dialogů. ()

Axident 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ruku na srdce, zase tak špatné to není. Chápu, že si Voyo ukouslo o dost větší sousto, než je schopné sníst a seriál trpí přebytkem žánrových klišé a místy až trapně čítankových stereotypů, stejně jako herci si povětšinou v nezvykle 'amerických' rolích nejsou zrovna jistí, ale na debut to špatné přes všechny ty výtky není. Ostatně udrželo to mou pozornost a to se vyhýbám českým seriálům (až na pár nadprůměrných výjimek) jak čert kříži. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Spionazni zanr na Voyo v nemz zvlastni agenti pomahaji krajanum v potizich. Tvurci si dali praci se zabery na Turecko-iranske hranici. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to zlé, ale tvůrci se prostě točí v kruhu průměrnosti. Ve zraněné noze je infekce, ale dobrou zprávou je, že dívky žijí a že si únosci hodlají především vydělat, tzn. žádný Talibán a řezání hlav. Snad. Je tu první zveřejněné video, ze kterého jediná hmatatelná stopa vede do Německa k člověku, který by mohl znát únosce. Tvůrci stále tu a tam vytahují vedlejší linie: tu rodinnou (ségra navštíví matriční úřad) i tu skrze šejka (jasný odkaz ke kauze katarského prince). Zatímco u dívek nějakou psychiku/emoci vnímáme, o pocitech a problémech vyšetřovatelů se nedozvíme nic, respektive vše je schované za siláckými dialogy a gesty. Celkově srozumitelné, ale plné klišé… ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Velmi nadějné na české poměry. Ale tou poslední větou tohoto dílu, se tvůrci sami stáhli do průměrné české žumpy. Takovéhle věty nemají v žánru thriller co dělat!!! ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama