Reklama

Reklama

Extraktoři

(seriál)
  • angličtina Extractors (festivalový název) (více)
všechny plakáty
Trailer
Česko, 2023, 6 h (Minutáž: 60 min)

Hrají:

Pavla Gajdošíková, Jakub Štáfek, Jan Révai, Ján Koleník, Jitka Schneiderová, Sofie Anna Švehlíková, Gabriela Heclová, Michaela Petřeková, Jiří Štrébl (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Čerstvě vytvořený tým české zpravodajské služby má za úkol pomáhat Čechům, kteří se v zahraničí ocitli v nouzi. Potřebují k tomu nejen špičkový výcvik a fyzickou kondici, ale i jazykové znalosti, kulturní a politický přehled, bystrý úsudek, schopnost rychle se rozhodovat. (Voyo)

Recenze uživatele milwaukee k tomuto seriálu (6)

Únos (2023) (E01) 

Jen info. Když nějakej čmoud przní mladý český holky, tak cajti se přece vůbec nemusí snažit. Ministr Němec už to přece má vyřešeno. A pokud jde o lidi v nesnázích v zahraničí, tak tohle přesně perfektně zvládne Lipánek. Ale seroš se určitě povedl. První díl těch 80% dostane. A těším se na další. A ještě dotaz na Kmentu. Kdy bude na pořadu dne Dozimetr? ()

Tým (2023) (E02) 

No jestli já to neříkal hned na začátku, že sůdruh minister toho čmoudíka vyřídí mrknutí oka. Jak prosté, milý Watsone. Ponechám zatím čtyři hvězdy a počkám si na příští týden. ()

Naděje (2023) (E03) 

Třetí díl mi přišel takovej nějakej nedotaženej. ()

Bouře (2023) (E04) 

Nebýt tam Zach, kterej svoje herectví postavil na tom, že pořád řve, tak bych dal i čtyři. A Matláska kopnout přímo do řiti. To je to samé v bledě modrým. Ale jinak celkem dobrý ()

Dohoda (2023) (E05) 

Ta trapárna v autosalůnu onoho zajebanýho š(v)ejka se teda fakt nepovedla. Chvílema to vypadalo, že se autoři pokoušeli najet na Rychle a zběsile. A čím dál tím víc sílí pocit, že ty dvě krávy nevydojený si tenhle osud zasloužily. Zvláště ta, která se po propuštění do těch sraček ráda vracela. Kdo chce kam .... ()

Svoboda (2023) (E06) 

Nějak to dopadlo, ale tohle byl nejslabší díl. Čili série by se dala pojmenovat od devíti k pěti. Akorát Gajdošíková si držela úroveň. ()

Reklama

Reklama