Reklama

Reklama

Začalo to jedné žhavé noci

  • USA One Night at McCool's (více)
Trailer

Obsahy(1)

Všechno to začalo jednu noc v baru jménem McCool´s. Tentokrát zde bylo docela rušno. Randy (Matt Dillon) zde pracuje jako barman. Právník Carl (Paul Reiser) tu setrvává ješte po uzavírací době. Detektiv Dehling (John Goodman) je zde kvůli kriminálnímu činu. Je to snad mrtvé tělo, které spojilo tyto muže dohromady? Nejenom napětí, které tu vládne, ale i okouzlující mladá žena, příhodně pojmenovaná Jewel - šperk, klenot, skvost, drahokam - vyberte si, co chcete. Jewel (Liv Tyler) donutila všechny tyto tři muže přemýšlet o tom, jak by ji dostali, donutila dva z nich zapomenout na své (žijící!) manželky a jednoho z nich na již zemřelou ženu. Až jeden z mužů označil tento mimořádný moment: "Sex a násilí, všechno v jednu noc, to je trochu moc." Ale s ženou, jako je Jewel, je třeba očekávat mnohem, mnohem víc. Víc kalamit než se tři muži obávají. A to, co ona očekává, je víc, než ji mohou ti tři chlapi dát dohromady. A starý najatý vrah Burmeister (Michael Douglas) z povzdálí čeká na příležitost.

První filmový projekt produkční společnosti Further Films Michaela Douglasa, který si v něm vychutnal menší roli vášnivého hráče binga a hlavně zabijáka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

jafuska 

všechny recenze uživatele

film s prvky komedie, ale co mě vadilo, byla žena s jménem Jewel, roli snad až moc přehrávala, až to bylo trapné, dobře dávám tři hvězdičky, ale jen za pár momentů ve filmu, kdy bylo nějaké napětí, ale jinak mě film přišel nezáživnej, takhle si film rozhodně nepředstavuji, a hodnocení zde je až moc vysoké sand 66ˇ% ale víc určitě ne, ()

castor 

všechny recenze uživatele

Spousta hereček má za sebou desítky focení pro prestižní katalogy, paparazzi je stíhají na soukromých jachtách, dámy samy sebe prezentují na sociálních sítích. Liv Tyler nikdy neplatila za nějaký sex-symbol, nicméně co předvádí v téhle hořké komedii, to musí nejednoho diváka dostávat do varu. Její smyslná hrdinka, která má ráda vodu z kohoutku i (jak tvrdí) šoustání (a brzy si bude moc přát také DVD přehrávač), je středobodem zájmu pro trojici chudáčků: jedním z nich je barman Matt Dillon, trouba, který má brzy na krku nějakou tu vraždu a vloupání. Druhým pak jeho bratranec, potají okusující sado-maso praktiky, třetím truchlící vdovec a detektiv John Goodman, který tuhle nevinnou květinku chce za každou cenu chránit. Příběhy těchto tří mužů pak poslouchají další tři lidé, kteří do děje také po svém zasáhnou. Zejména Michael Douglas, producent snímku, který pomohl téhle černohumorné taškařici na svět. Moc se mi zamlouvalo, jak se dotyční tahají o slovo a předkládají každý svou verzi příběhu. Je to rafinované, výborně napsané, místy překombinované a až samoúčelné, ale zejména díky hercům (s Liv Tyler v čele) a několika tragikomickým scénám to stojí za to. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi neustálé prolínálí děje, kdy nám jej vlastně vyprávějí 3 postavy a každá vidí různé situace malinko jinak. Liv Tyler byla v té době samozřejmě považovaná za mimořádně kočkoidní fenu. Se mnou to sice nikdy moc nehlo, ale druhým rozumím. Michael Douglas tentokráte spíše v menší roličce. 60% ()

altaica 

všechny recenze uživatele

PRO MUŽE:V této části komentu to asi nebude moc o filmu, protože mám stále lehce odkrvený mozek. Málokdy se vidí, že by ženská dokonale splňovala definici “panenská kurva”, ale Liv Tyler se to povedlo tak skvěle, jako Madoně za mladých let. Když vstoupí na scénu, je to jako kdyby bitevní loď vplouvala do mírumilovného přístavu. Všem chlapům ihned stoupne tlak potrubí v podpalubí a ramlice se cachtá v koupeli jejich vilných a těžce zavlhlých pohledů. Je to čistá radost po dlouhé době vidět dokonale živočišnou babu, co nevypadá jako břehule vyskákaná, co dlabe na diety a ženské křivky vyplňuje tak, jak by to žádný vyprcaný silikon nikdy nedokázal. Animální sexappeal na kterém zde postavila svou roli i péra většiny heterosexuálních diváků, je základem komediální zápletky. Vřele doporučuji.         PRO ŽENY A *CITLIVÉ* MUŽE: Feministky mě zase sežerou, ale tento film je excelentní ukázkou, madame, mého tvrzení, že kunda je největší kapitál ženy. Žádné vzdělání, pracovitost, píle a podobné nesmysly. Kunda a sexy zjev spolu s absencí morálky a smyslem pro šukačku všeho druhu jsou zárukou zářných zítřků žen a úpadku mužů. Začínám i věřit tezi, že bůh je žena, kdo jiný než baba by nám nadělil dva orgány perfektně fungující na bázi překrvení a absolutně neschopné fungovat najednou. Vždy jenom buď a nebo. Křivochcalky všech zemí spojte se, protože u tohoto filmu máte šanci se pospolu válet smíchy. Jo, až za tak velké blbce v něm chlapi jsou.          HLÁŠKA:Nechci se chlubit, ale ptala jste se. Ne, neptala.// Dala mi kradený auto? Ženská mysl je složitější, než si myslíme. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

It all started one night at McCools… řeknou svorně tři muži a my od té doby sledujeme jejich vyprávění, které se začíná krásně prolínat do vtipné (Paul Reiser boduje!) a sexy (pokud milujete Liv Tyler, musíte si sehnat tenhle film, pak ji totiž budete milovat ještě víc) komedie. Nebudu vám lhát, tenhle film není dokonalý a opravdu jsem se zasmál tak dvakrát až třikrát, ale celou tu dobu jsem se usmíval a pochechtával a opravdu těšil na to, co se stane příště. Kdyby si ještě někdo pohrál se scénářem a nasměroval ho do ještě černější roviny humoru (možná už jsem toho viděl dost, ale opravdu černá komedie to je maximálně až ke konci) pak bych byl naprosto spokojený. Takhle jsem jen opravdu spokojený a dám 80 %. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Je to první film, který byl produkován společností Michaela Douglase „Further Films“. (Tygrys)
  • Skutečný bar „McCool's" se nachází v St. Louis, ale filmaři se rozhodli v něm nenatáčet, protože je moc temný a ponurý. (Tygrys)

Reklama

Reklama