Reklama

Reklama

Grindhouse: Machete

Celý film 2

Ušili na něj boudu, on však vyvázl a vydal se cestou zběsilé pomsty, kde není místo pro slitování, ale pouze pro utrpení, nářek, bolest a ještě dvakrát utrpení. Zanechává za sebou hromady zohavených těl padouchů a jediné, co dokáže vnímat, je hřejivý pocit zadostiučinění a poctivě odvedené práce...
"Vy*ebali s nesprávným Mexikáncem!" (havLord)

(více)

Videa (2)

Celý film 2

Recenze (259)

Kiki-Jiki 

všechny recenze uživatele

Možná to nejlepší z celého projektu Grindhouse a nejspíš nejlepší "krátkometrážní film", co jsem na ČSFD hodnotil. Fiktivní trailer s oblíbenou geodetickou pomůckou v hlavní roli. Dobrá zpráva je, že se nakonec dočkáme i celovečerního filmu, i když to tak zpočátku nevypadalo. Ovšem datum premiéry 19. 8. 2010 je nereálné, neboť americká premiéra byla odsunuta na září. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/YouTube/// Obsazení 10/10 Děj 10/10 Hudba 6/10 Efekty 8/10/// +Danny Trejo jako Machete, úžasně zpracovaný trailer(po dějové stránce), vydařená akce a cool záběry -možná příliš stylizované, nečistý obraz, slabší hudba v traileru/// Smekám. Jako Trailer vydařené. Jako FAKE trailer zábavné. A při představě na film mi začíná svrbět mačeta. Jestli tu do roka a do dne nebude!!/// Celkem 88%/// ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Natočiť trailer na neexistujúci film je umelecky zaujímavý počin. Malo by sa jednať o starý retro horror o nasratom, podvedenom Mexičanovi, túžiacom po spravodlivej pomste. Chlapík, známy pod menom "Machete", rozpúta krvavé jatky. V hlavnej úlohe mrzký Danny Trejo. Škoda, že je to len mystifikácia a celovečerná verzia tohto snímku zrejme nikdy nevznikne. Ale ako súčasť projektu, režisérov R.Rodrigueza a Q.Tarantina - "Grindhouse" je táto fiktívna upútavka povšimnutiahodný tvorivý úlet. *** ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

ze Zajímavostí: Jedná se o trailer ke stejnojmennému fiktivnímu filmu, který bylo možno vidět před dvojicí filmů "Grindhouse". ... dneska už naštěstí ten film není pouze fiktivní a já se na tuhle nářezovou pecku zatraceně těším :)) "But they soon realized.. they just fucked with the wrong Mexican!" ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Grindhouse mal zmysel už len pre tento trailer a najmä preto, že z tohto fake traileru naozaj vznikol plnohodnotný celovečerný film a ešte aj aký- jeden z mojich najobľúbenejších filmov vôbec. Trejova životná úloha a Rodriguez vo forme dodávajúci tomu správny mix humoru ,akcie a uletenosti. Učebnicové výplachové béčko a pre mňa absolútne bezchybná záležitosť. They just fucked up with the wrong Mexican!!! 100% ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Postava Machete se už objevila v komediální sérii Spy Kids, kde postavu taktéž ztvárnil Danny Trejo. (tyzmrde)
  • Jedná se o trailer ke stejnojmennému fiktivnímu filmu, který bylo možno vidět před dvojicí filmů "Grindhouse". (TomikZlesa)

Reklama

Reklama